Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

sos - Αύριο (17/7) θα λειτουργήσουν όλα τα Λύκεια για υποστήριξη ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.), έκδοση password και αναίρεση οριστικοποίησης Μ.Δ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παράταση υποβολής μηχανογραφικού δελτίου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μία επιπλέον ημέρα λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της υποστήριξη ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.).

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και λόγω της παράτασης της προθεσμίας υποβολής μέχρι και τις 17-7-2019, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον και την Τετάρτη 17-7-2019, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. 

Αυτή την επιπλέον ημέρα ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (σε περίπτωση που το έχασαν ή δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν), προκειμένου να συμπληρώσουν Μ.Δ. ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου