Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε άμεση ενημέρωση για τα νέα τμήματα από τα Πανεπιστήμια - Τι σχέση έχει αυτό με την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε άμεση ενημέρωση για τα νέα τμήματα από τα Πανεπιστήμια - Τι σχέση έχει αυτό με την Ï…Ï€Î¿Î²Î¿Î»Î®Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, από κοινού με τον αρμόδιο Υφυπουργό για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, Βασίλειο Διγαλάκη, πραγματοποίησαν συναντήσεις εργασίας με το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων και τον Πρόεδρο και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού & Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ).

Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, τέθηκε εκ μέρους της κ. Κεραμέως και το θέμα της λειτουργίας των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων που προέκυψαν από τις συνέργειες μεταξύ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ζήτησε από τους πρυτάνεις ενημέρωση -και μάλιστα άμεσα- για την ετοιμότητα των προγραμμάτων σπουδών και τη στελέχωση των νέων τμημάτων


Πλέον, αναμένονται οι νέες εξελίξεις. Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει κάθε νέα πληροφορία με σχετική ανάρτηση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Όλα όσα συζητήθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας μεταξύ Μητσοτάκη και Κεραμέως - Αναφορά σε όλα τα τρέχοντα θέματα

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/07/blog-post_53.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή