Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Παράταση στην υποβολή για τα Μηχανογραφικά Δελτία 2019 - Επανεξετάζεται η λειτουργία των νέων τμημάτων - Ανάκληση ίδρυσης της Νομικής Πάτρας - Δεν αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια - Εξορθολογισμός της εξεταστέας ύλης

Αποτέλεσμα εικόνας για επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας και ΘρησκευμάτωνΠραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (12/7) η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εξέτασαν τις βασικές στρατηγικές της κυβέρνησης στο ζήτημα της εκπαίδευσης.

Το θέμα κατάργησης του ασύλου που συζητήθηκε θα περιλαμβάνεται στο πρώτο ν/σ που θα ψηφιστεί από τη νέα κυβέρνηση.

Μετά τη συνάντηση η υπουργός Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε τις επόμενες κινήσεις και τους στόχους του υπουργείου και πιο συγκεκριμένα: 

- Δίνεται παράταση στην υποβολή μηχανογραφικών ώστε να δούμε αν έχουν αδυναμίες τα νέα τμήματα. Θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.



Δείτε επίσης: 










Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε άμεση ενημέρωση για τα νέα τμήματα από τα Πανεπιστήμια - Τι σχέση έχει αυτό με την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων 2019

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/07/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα όσα συζητήθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας μεταξύ Μητσοτάκη και Κεραμέως - Αναφορά σε όλα τα τρέχοντα θέματα

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/07/blog-post_53.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή