Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Σημαντική ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες για την εισαγωγή ιδιωτών υποψηφίων στις Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έτους 2019 - Αφορά όσους αποκλείστηκαν στις ΠΚΕ των Στρατιωτικών Σχολών

Ανακοινώνεται ότι, υποψήφιοι/ες για εισαγωγή στις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετείχαν στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) και αποκλείσθηκαν, διότι δεν προσκόμισαν ανοσολογικές εξετάσεις (Τεστ HIV, τεστ HbsAg, τεστ HCV) στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν κανονικά στις ΠΚΕ του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στις ημερομηνίες παρουσίασής τους σύμφωνα με το από 18-6-2019 «Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων Υποψηφίων Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. & Λιμενοφυλάκων έτους 2019».

Οι ως άνω υποψήφιοι/ες, σε περίπτωση που έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες παρουσίασής τους, θα πρέπει να υποβάλουν άμεσα σχετική αίτησή τους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (e-mail: dekp@hcg.gr), προκειμένου να προγραμματισθούν για ΠΚΕ στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε νέες ημερομηνίες και εντός του χρονοδιαγράμματος διεξαγωγής αυτών. 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ


Δείτε επίσης: 



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου