Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Πίνακας ιδιωτών υποψηφίων που θα υποβληθούν σε προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ), για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για πίνακας των ιδιωτών υποψηφίων που θα υποβληθούν σε προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ), για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020Ανακοινώθηκε σήμερα ο πίνακας των ιδιωτών υποψηφίων που θα υποβληθούν σε προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ), για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.


Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την προκήρυξη, τις τροποποιήσεις που έγιναν, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων, τις περσινές βάσεις κτλ.


Δείτε επίσης:








Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Έχω πάει βεβαίωση στην πυροσβεστική από το λιμενικό. Υπάρχει πρόβλημα που εμφανίζεται το όνομα μου στη λίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα πρόβλημα φίλε. Μετά το τέλος όλων των ΠΚΕ εξετάσεων η ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική ανακοινώνουν πίνακα επιτυχόντων. Λογικά τι ίδιο θα κάνει και το λιμενικό. Επίσης η πυροσβεστική ανακοινώνει και πίνακα αποτυχωντων. Το λιμενικό κάνει πρεμιέρα φέτος και δεν ξέρουμε τις κινήσεις του. Εσύ πάντως δεν έχεις κανένα πρόβλημα.Καλη επιτυχία εκεί που θέλεις......

      Διαγραφή