Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Απόφαση της Κυβέρνησης - Πρόσληψη 1.500 αστυνομικών έως το τέλος του 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόσληψη 1.500 αστυνομικών έως το τέλος του 2019 με απόφαση της ΚυβέρνησηςΥπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Στη σύσκεψη δόθηκε από τον πρωθυπουργό η κατεύθυνση να δρομολογηθούν άμεσα -και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους- 1.500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός.

Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι οι προσλήψεις θα γίνουν εκτός του συστήματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


81 σχόλια:

  1. γνωριζουμε εαν εχει βγει καποιο φεκ που να λεει τα προσοντα κτλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μάγκες έχω μπερδευτεί από πού θα τους πάρει αυτούς τους αστυνομικούς; Εγώ νομίζα ότι θα τους πάρει μέσω πανελλαδικών.ασ μου εξηγήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζουν ορισμένοι και ξοδεύονται χρόνια για να μπουν ΕΛΑΣ και άλλοι μπαίνουν με προκήρυξη. Αδικία μεγάλη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους παίρνει από πανελλήνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί τού χρόνου να πάρει περισσότερους. Πάντως δεν νομίζω να είναι σαν την προηγούμενη κυβέρνηση που αδιαφορούσε για την ΕΛ ΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλαχιστον η προηγουμενη εβαλε πυροσβεστικη κ λιμενικο να μπαινουν με αδιαβλητες διαδικασιες ..( αν και εκανε προκηρυξεις εκτος πανελλαδικων).. πχ τωρα θα μασταν μονο με αστυνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπα εγω πιστευω κατι θα παρει και απο πανελλαδικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπορει να λεει μεχρι το τελος του ετους αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να βγάλει συμπληρωματική προκύρηξη γι αυτους που ηταν υποψηφιοι φετος μεσω πανελλαδικών. Ετσι μπορει να παρει μερικους τωρα απο πανελλαδικές και μερικους αργοτερα απο ειδικους φρουρούς. Δεν σημαίνει οτι θα πάρει 1500 ατομα ειδικους φρουρούς στο τέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες ο Υπουργος Μιχαλης Χρυσοχοϊδης ειπε στη Βουλη οτι προχωραμε μεχρι το τελος του χρονου στην προσληψη 1500 ειδικων φρουρων.Το σχετικο βιντεο υπαρχει και οποιος θελει ας μπει να το ακουσει.Τονιζει οτι θα προσλαβει ειδικους φρουρους.Προς αποφυγη παρεξηγησεων.Μπειτε και δειτε το.

      Διαγραφή
  8. Που το ξέρεις και το λες αυτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά θα πάρει μόνο ειδικούς φρουρούς όχι από πανελ.Θα τους βάλει στην Διας και Δελτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρετε πότε μπαίνουν στη σχολή αστυφυλάκων τα παιδιά που έχουν περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είσαι από Χανιά πας αστυφυλάκων Ρέθυμνο ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ανάλογα τα μόρια που έχεις βγάλει,πολύτεκνος/τριτεκνος κτλ.Υπάρχει περίπτωση να είσαι από κρήτη και να σε στείλουν κομοτηνη

      Διαγραφή
  12. Αν δεν έχω αυτά τα μόρια τα είπες παραπάνω και όχι μόνο εγώ όλα τα παιδιά από Χανιά δεν πάνε Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μαρια εισαι απο χανια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. αυτο που ξερω ειναι οτι στο ρεθυμνο πανε μονο ανδρες οι γυναικες απο την αλλη πλευρα πανε πανω κομοτηνη ή δυδιμοτειχω

      Διαγραφή
  15. Α δηλ τα αγόρια από Χανιά πάνε Ρέθυμνο και τα κορίτσια Κομοτηνή κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στκ ρεθυμνο γενικα λεω. πανε μονο αγορια.τα κοριτσια πανω..

      Διαγραφή
  16. Εγώ 16.583 σίγουρα είμαι μέσα πιστεύω δηλ χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γελ ειμαι και γω. οχι δεν τα πηγα καλα...14.900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν πειράζει μην στεναχωριέσαι εγώ δίνω δεύτερη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάτσε να δούμε και εγώ έτσι λέω ότι έχω μπει με τα μόρια που βλέπω ελπίζω να μην φάω καμία σφαλιάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί το λες 16.583 μορια έβγαλα και την δίνει φέτος 16.400

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειδαμε και περυσι, αλλα ελεγαν και αλλα ειδαμε εν τελει.Μην ομως εχει δεδομενο οτι θα περασεις σιγουρα διοτι εαν δεν περασεις τελικα θα απογοητευτης αρκετα.Επομενως νταξει δεν λεω να εχεις τι ελπιδες σου οτι θα περασεις, οπως σ ειπα αλλωστε οτι εχεις , αλλα μην το παρεις σκοινι κορδονι..

      Διαγραφή
  21. Ναι άσε έχεις δίκιο ίσως να μην περνάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν σου ειπα οτι δεν περνας. Επειδη σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενη εαν γινει καμια στραβη και δεν περασεις θα στεναχωρηθεις αρκετα.Επειδη δεν ξερουμε πως θα κινηθουν οι βασεις για αυτο.Αυτο . Παντως εχεις ελπιδες!

      Διαγραφή
  22. Καλα κανει.Μονο φρουρους να περνει απο εδω και περα.Μαχιμα παιδια που εχουν τελειωσει αλεξιπτωτα,πεζοναυτες κι οχι καθε στραβαδι που το πιεζει ο μπαμπας να μπει στο δημοσιο και κανει αιτηση σ'ολα τα Σωματα μπας και διοριστει.Εννοειται οτι υπαρχουν φωτεινες εξαιρεσεις,ειναι ομως ελαχιστες δηλαδη τα παιδια που πραγματικα γουσταρουν να γινουν αστυνομικοι ειναι λιγα.Αυτο ειναι το σωστο μεσω ΑΣΕΠ και εκτος πανελληνιων.Ας κρατησει την Αξιωματικων στις πανελληνιες.Το ειχε εξαγγειλει αλλωστε.Τι βριζετε επομενως;Τωρα αν "καποιοι" απο εσας ειστε τελειως γκαβα και δεν κατανοειτε τις δηλωσεις των κομματων.Δε σας φταιει η κυβερνηση,το μυαλο σας τα φταιει.Μεσω πανελληνιων θα περιμενουμε λιγοτερα ατομα να μην πω οτι θα κλεισουν κιολας.Γιατι μαγκες 1500 ατομα ειναι παρα πολλα και αυτο ειναι δυσκολο εν καιρω κρισης.Καποια στραβαδια γραφανε οτι η νεα κυβερνηση θα παρει μεσω πανελληνιων κιολας τους 1500 τωρα τι λενε αραγε;Τεσπα,η νεα κυβερνηση ξερει τι κανει δεν ειστε αξιοι εσεις να την κρινετε.Η χωρα προχωραει μπροστα και θελει επαγγελματιες,μαχιμους στην ΕΛ.ΑΣ οχι μπουληδες.Οσοι ενοχλειστε απο αυτα που γραφω να σας επαναλαβω οτι δεν τα γραφω για ΟΛΑ τα παιδια που δινουν μεσω πανελληνιων αλλα για τη συντριπτικη πλειονοτητα δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 17 ΚΑΙ 18 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΣΗ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ .ΟΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ,ΓΚΑΒΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε,αλλά έχει και ένα point ο άλλος.Τα περισσότερα παιδιά μπαίνουν επειδή γουστάρουν οι γονείς τους λίγοι είναι αυτοί που θέλουν.Εκεί έχει ένα point.Μου έχουν πει πολλά παιδιά ότι δήλωσαν σώματα λόγω οικογένειας

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ,αν διαβαζες προσεκτικα αυτά που εγραψα.Δεν θα εκανες σχολιο .Το τονιζω οτι δεν ισχυει για ΟΛΑ τα παιδια αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τα περισσοτερα!Δηλαδη παρατηρω οτι αρκετα παιδια πηγαινουν εκει οχι γιατι τους αρεσει αλλα για να μπουν στο δημοσιο,ανεπιτρεπτο κατ'εμε.Να ειμαστε ακριβεις 16 χιλιαδες ειναι η βαση για αστυφυλακων οχι 17.Το οτι ΟΛΑ τα παιδια που δινουν μεσω πανελληνιων πηγαινουν συνειδητοποιημενα στην ΕΛ.ΑΣ ειναι γενικευση και στερειται λογικης.Σιγουρα αρκετα παιδια κανουν αυτο που εγραψες,οχι ολα ομως και κατα τη δικη μου γνωμη ειναι πολυ λιγα.Οσο για το τελευταιο συμφωνω οτι δηλαδη μπαινει αυτος που πραγματικα θελει.Καλη συνεχεια σε ό,τι κι αν κανεις!

      Διαγραφή
  24. Ειναι σιγουρο οτι θα προσληφθουν φρουροι τελος.Τωρα εαν λογω αντιδρασεων ακυρωθει,αυτο ειναι αλλο θεμα.Μεχρι στιγμης ειναι σιγουρο βασει των δηλωσεων του Υπουργου.Κακως διαμαρτυρεστε ο Κ.Μητσοτακης το ειχε ξεκαθαρισει οτι θα ειναι φρουροι.Συνεπεστατος στις δηλωσεις του.Η αντιδραση της ΠΟΑΣΥ:Με έκπληξη και εύλογη απορία ακούσαμε χθες από το βήμα της Βουλής το νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ να μετατρέπει την προεκλογική εξαγγελία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για προσλήψεις 1.500 Αστυνομικών, σε προσλήψεις 1.500 Αστυνομικών, Ειδικών Φρουρών!

    Επειδή το κεφάλαιο «Ειδικοί Φρουροί» και «Συνοριακοί Φύλακες» πόνεσε και δίχασε το Αστυνομικό Σώμα την προηγούμενη δεκαετία και επειδή με την διαβόητη «ομογενοποίηση» του 2008 πιστέψαμε ότι η Ελληνική Αστυνομία είχε οριστικά γυρίσει σελίδα, ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας ότι κάθε επιστροφή σε διαδικασίες του παρελθόντος αποτελεί οπισθοδρόμηση.

    Μοναδική και αποτελεσματική διαδικασία αναβάθμισης του επαγγελματισμού και υπηρεσιακού εργασιακού στάτους του αστυνομικού προσωπικού αποτελεί η άμεση πρόσληψη αστυφυλάκων μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων με παράλληλη αναβάθμιση της Αστυνομικής Ακαδημίας, σύμφωνα με τις προτάσεις μας. Όσον αφορά την άμεση και ουσιαστική αστυνόμευση της Ελληνικής Κοινωνίας, γνωρίζουμε στον κ. Υπουργό ότι οι τρόποι για να επιτευχθεί είναι ποικιλόμορφοι και προέρχονται, αφενός εκ των έσω (μέσω ανακατανομής του αστυνομικού προσωπικού, απεμπλοκής από τα πάρεργα κ.λπ.), αφετέρου μέσω της αξιοποίησης των αρμοδιοτήτων που ενσωματώθηκαν στο Υπουργείο μας.

    δεν μπορεί να γίνεται ερήμην του. Η Ομοσπονδία μας, με βάση τις δημόσιες ανακοινώσεις, τις μέχρι τώρα θέσεις των οργάνων της (Συνεδρίου, Διοικητικού Συμβουλίου, Γενικού Συμβουλίου κ.α.) και χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς αποφασίζεται πίσω από κλειστές πόρτες για το αστυνομικό προσωπικό, αφού δεν έχει προηγηθεί καμία συνάντηση και καμία ενημέρωση με τον θεσμικά υπεύθυνο φορέα μας, σε πρώτη φάση εκφράζει:

    α) Την έντονη διαμαρτυρία της για την προωθούμενη πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών.

    β) Καλεί τον νέο Υπουργό να αναθεωρήσει άμεσα την εξαγγελία του και

    γ) Θέτει το ερώτημα αν ο νέος Πρωθυπουργός της Χώρας είναι ενήμερος και σύμφωνος με όλα αυτά, πιστεύοντας ότι το αστυνομικό προσωπικό δέχεται αβίαστα τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

    Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
    ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος
    Πηγή:Policenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.Οι προσλήψεις αστυνομικων μέχρι τώρα γινόντουσαν μέσω πανελληνίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δηλαδή να πιστέψω ότι μόνο οι ειδικοί φρουροί θέλουν πραγματικά να γίνουν αστυνομικοί. Εμείς που προσπαθήσαμε μέσω πανελληνίων μία, δύο ή και τρεις φορές δεν το θέλουμε. Δεν είναι έτσι. Όλοι έχουν στο μυαλό τους την επαγγελματική αποκατάσταση. Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοι κλπ. Δεν υπάρχει πιο δίκαιο σύστημα από την εισαγωγή με πανελλαδικές. Έβγαλα φέτος πάνω από 18000 μόρια μετά από τρεις προσπάθειες. Μόνο εγώ ξέρω πόσο το ήθελα συν γυμναστική συν διατροφή μη τυχών και πάρω κιλά λόγω διαβάσματος. Φέτος περνάω. Ακούγοντας όμως για 1500 προσλήψεις νιώθω αδικημένος. Οι μάχιμοι χρειάζονται χωρίς αμφιβολία αλλά όλοι μπορούν να γίνουν μετά από κατάλληλη εκπαίδευση. Και οι ειδικοί φρουροί ανεκπαίδευτοι ήταν όταν παρουσιάστηκαν στο στρατό. Αυτά. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατί οι αστυνομικοί μέσω πανελληνίων δεν μάχιμοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω ενα ξερω.Οι περισσοτεροι θεωρω δεν πηγαινουν για να προσφερουν στο κοινωνικο συνολο, δεν το αγαπουν το σωμα παρα μονο για να προσεγγιζουν ευκολοτερα κοπελες και να τον παιζουν και καλα οτι ειναι αστυνομικοι, ανωτεροι και οτι εχουν τον νομο στα χερια. Και φυσικα αν δεν ανεβασεις μια φωτο στο ινσταγκραμ με την στολη ειναι ντροπη...Πως αλλιως θα το παιξεις μαγκας στους αλλους;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτελους, και κάποιος άλλος που ξέρει τι γίνεται. Το είχα αναφέρει και εγώ αυτο σε μια άλλη δημοσίευση και είχαν πέσει να με φανε τα παιδάκια που νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα!

      Διαγραφή
    2. αναι το ειχα ξαναδει , παιζει να ησουν εσυ. Δυστυχως ισχυει αυτο.....

      Διαγραφή
    3. Το γνωρίζω από φίλους μου και το βλέπω από γνωστούς μου. Παντού γίνεται αυτο. Υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις που όντως το κάνουν με αγάπη και δίνουν αρκετές φορές πανελλήνιες μέχρι να το πετύχουν

      Διαγραφή
    4. το γνωριζω και γω απο γνωστους μου.Και ναι εννοειται υπαρχουν ατομα που πραγματα αγαπουν αυτο που κανουν.

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου συγνώμη αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ. Απλά δεν κάθεσαι να διαβάσεις για να τα καταφέρεις.

      Διαγραφή
    6. 22Ιουλίου 8:55μ.μ
      Κύριε Ξερόλα,
      *Πώς θα το παίξεις (βάλε τόνο αγράμματε ερώτηση κάνεις!)
      Μάθε να γράφεις κατ'αρχας κι υστερα κανε τον γνώστη.
      Την τύφλα σου ξέρεις.Μάλλον εσυ είσαι τέτοιος ή μάλλον θα ήθελες να εισαι.Κύριε Ξερόλα,νομίζεις οτι ως αστυνομικός προσεγγίζεις ευκολότερα κοπέλες;Κάποιες ίσως ναι,η πλειονότητα όμως δεν ενδιαφέρεται γι αυτο,για το πορτοφόλι ενδιαφέρεται,χέστηκε αν φοράς στολή και καπέλο,χέστηκε αν είσαι αστυφύλακας-εξαιρούνται τα μπάζα και τα σούργελα-.Καθόλου τυχαίο το γεγονός οτι πολλοί αστυνομικοί δε διαφημίζουν την ιδιότητα τους,αλλά παρουσιάζονται αλλιώς.Τέλος,Ξερόλα.Τα παιδιά που βγάζουν φώτο και τις βγάζουν απο τον δρόμο,καλά κάνουν.Γιατι μια τους βάρδια είναι όλη η ζωή σου.Όταν σε κλέψουν μη φωνάξεις αυτους που "το παιζουν μαγκες στους αλλους",φώναξε αυτούς που δεν τραβάνε φωτο και τα ξυνουν σ'ενα γραφείο,εχοντας μπει στο Σωμα μονο για αποκατάσταση.Καλά κάνει απ'τη μια ο Χρυσοχοϊδης και βγάζει προσληψεις για φρουρους εκτος πανελληνίων,αμα βλέπει οτι οι υποψήφιοι για πανελλήνιες είναι κατι ραμολιμέντα σαν του λόγου σου τι να κάνει ο άνθρωπος μετα;

      Διαγραφή
  29. Α και επισης θεωρω καλυτερα να πηγαινει καποιος για την επαγγελματικη αποκατασταση παρα να πηγαινει καποιος μονο για το φαινεσθαι.(συγκρινοντας αυτα τα δυο)
    εσυ φιλε μου ξαναεδινες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρικυμία εν κρανίω...

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν ξανά έδινα, αν εδινες εσυ σου εύχομαι καλα αποτελέσματα και καλη σταδιοδρομία στη ζωη σου, αλλά ας αφήσουμε τη συζήτηση, ήρθαν αυτοί που μπαίνουν στις σχολές για αυτό το λόγο, δεν έχω όρεξη να αντιπαρατίθεμαι σε έναν ιστότοπο που μας δίνουν την ευκαιρία να λέμε την άποψη μας ελεύθερα. Καλή συνέχεια και καλο βραδυ

      Διαγραφή
  30. Σε κάθε επαγγελματικό χώρο υπάρχουν αυτά εδώ όμως μιλάμε για τον τρόπο εισαγωγής στην αστυνομία . Εδώ και πολλά χρόνια ο τρόπος εισαγωγής στο επάγγελμα είναι μέσω πανελληνίων .Δεν μπορεί να το ακυρώνει αυτό μια κυβέρνηση οποιαδήποτε λίαν είναι αυτή.Δεν δείχνεις σεβασμό στα παιδιά που αγωνίζονται μέσω πανελληνίων.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΉΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε. Κοίτα τι γράφουν. Θα μας τρελάνουν αυτοί. Το κάνουμε λέει για τις γκόμενες. Εγώ είμαι στη γυμναστική από 12 χρόνων. Η βαθμολογία μου έλειπε για να περάσω. Τελικά φέτος τα κατάφερα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. Θα μου πείτε εσείς που περιμένετε την προκήρυξη τι είναι σωστό?. Ξέρω τόσους άλλους που θέλουν το ίδιο και προσπαθούν. Μάλλον εσείς έχετε πρόβλημα από γκόμενες και θα συνεχίσετε να έχετε έτσι όπως σκέφτεστε. Εγώ δεν είχα ούτε έχω. Δεν θα ξανά ασχοληθώ, με φτάνει που τα κατάφερα. Καλή τύχη σε όλους και μάθετε να προσπαθείτε για να τα καταφέρετε. Ούτε φρουροί θα περάσετε αν δεν έχετε τα προσόντα. Το μέσον όπως παλιά ΤΕΛΕΙΩΣΕ.........

      Διαγραφή
    2. Παιδιά Καλημέρα, εγώ δεν το είπα για να προσβάλλω αυτούς που προσπαθούν, το ανέφερα και όλας ότι υπάρχουν πολλοί που το αγαπούν και δίνουν πολλές φορές πανελλήνιες μέχρι να το καταφέρουν αλλά υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν γι'αυτό! Όχι αποκλειστικά για τις γκόμενες αλλ για την εξουσία και για άλλα! Μην θίγεστε κατευθείαν όταν σας μιλάνε για το Σώμα, γιατί όπως γνωρίζετε μπορεί να υπάρξουν φορές που έξω Ο κόσμος θα σας βρίσει. Δεν γίνεται να έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους πολίτες! Τέλος, δεν είπα ότι συμφωνώ να μπουν ειδικοί φρουροί ,μακάρι να τους έπαιρνε και τους 1500 από τις πανελλήνιες. Άλλωστε και εγώ αν θέλω να ξαναπροσπαθησω θα δώσω πανελλήνιες για 3η φορά. Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τη δική του γνώμη, θα το διαπιστώσετε και εσείς ότι υπάρχουν τέτοια άτομα αν εισαχθειτε σε ένα σώμα ασφαλείας. Καλά αποτελέσματά

      Διαγραφή
  31. Παιδιά απλά είναι τα πράγματα..θέλει αστυνομικούς έτοιμους που σε 5 μήνες θα είναι στον δρόμο..μέσω των πανελληνίων δεν μπορεί να γίνει για αυτό και θα πάρει ειδικούς φρουρούς..Πιστεύω θα αυξήσουν και τον αριθμό σε αυτούς από τις πανελλήνιες γύρω στους 500..Παντως η άποψη μου είναι ότι καλύτερα το σώμα να εφοδιάζεται με ειδικούς φρουρούς, ανέκαθεν είναι οι πιο μάχιμοι και δεν κοιτάνε μόνο την αποκατάσταση..και το έχουν αποδείξει αυτό πηγαίνοντας ειδικές δυνάμεις κτλ, που το 90% αυτών που μπαίνουν από πανελλήνιες θα κοβοντουσαν στις ειδικές.. Τέλος πάντων και εμένα δεν με συμφέρει αυτή η κατάληξη των πραγμάτων γιατί και εγώ αυτό το σύστημα εισαγωγής ήξερα των πανελληνίων,στρατό δεν έχω πάει ακόμα οπότε δεν θα την προσπαθήσω την προκήρυξη θα συνεχισω φυσιολογικά τις σπουδές μου..Καλή τύχη σε όλους και αν δεν μπείτε αστυνομία δεν χάθηκε ο κόσμος έχω φίλους που μπήκαν και έχουν απογοητευτεί,αλλά περιμεναν και άλλα βλέπουν..καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε μου αδικούνται όμως όσα παιδιά διαβάζουν και μπαίνουν μέσω πανελληνίων !Το έχεις περάσει και Εσυ από ότι καταλαβαίνω !Νομιζω είναι άλλο να μπαίνεις στην αστυνομια αφού έχεις γράψει 17.000 μορια και άλλο να μπαίνεις με βαθμό απολυτηρίου !Ουδεμια σχέση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δεν κάνουν τα μόρια τον καλό αστυνομικό..δεν λέω βέβαια να είναι και αγράμματος αλλά κάπου πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή..για μένα ανέκαθεν ήταν πιο σωστός τρόπος αυτός της προκήρυξης ειδικών φρουρών,γιατί πολύ απλά όταν ο άλλος γράφει 17+ για να μπει αστυφυλάκων θέλει να πιάσει το γραφείο γιατί λέει εγώ έγραψα 17+ τι θα κάνω θα βγω στον δρόμο;και μην μου πείτε πως δεν συμβαίνει αυτό..τελοςπαντων σίγουρα είναι άδικο από την άποψη αυτοί που όντως το.θελουν και ξαναεδιναν ξαφνικά τους παρουσιάζεται μια ευκαιρία που δεν μπορούν να κυνηγήσουν διότι δεν έχουν κάνει στρατό δεν έχουν συγκεντρώσει μόρια από διπλώματα κτλ γιατί είχαν μείνει στις πανελλήνιες και εγώ ανήκω εκεί..κρατήστε αυτό που σας λέω δεν είναι η αστυνομία όσα φαντάζεστε οι περισσότεροι,δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν μπείτε..και εγώ έτσι το έβλεπα αλλά μετά την τρίτη φορά που απέτυχα να μπω είδα λίγο τα πράγματα διαφορετικά,ειδικά από αυτά που άκουσα από παιδιά που μπήκαν.Καλη επιτυχία σε όλους σε ότι και αν κάνετε παιδες

      Διαγραφή
  33. Εγώ μάγκες πιστεύω ότι θα πάρει και 500 από πανελλήνιες και θα ζήσουμε στιγμές 2013 που οι βάσεις ήταν 13 14 000 μόρια . Σας το λέει ένα μάχιμος που θα δώσει 3 η φορά για αστυνομία καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι φίλε για του χρόνου γιατι για φέτος έχουν καθοριστεί οι αριθμοί και δεν πρόκειται να τους αλλάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι το θελουμε.Δεν θα γινει ομως.Δεν ειδες ρε φιλε οτι προσλαμβανει 1500 φρουρους.Πώς θα παρει 500 αστυφυλακες;Κι εγω τριτη φορα δινω.Το δικαιο θα ηταν 500φρουροι και 500 αστυφυλακες να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι.Μακαρι να αλλαξει αυτο και να βρεθει τροπος να παρει και απο πανελληνιες.Φιλικα.

      Διαγραφή
    2. εδινες φετος τριτη φορα?

      Διαγραφή
    3. Οχι ειχα δωσει δυο φορες παλαιοτερα.Και θα ξαναδωσω φετος πριν με πιασει το οριο ηλικιας.

      Διαγραφή
    4. αα εισαι μεγαλος. Τωρα αν ξαναδωσεις δεν ρισκαρεις παλι; με την εννοια οτι λογικα θα εισαι τωρα σε μια αλλη σχολη και θα προσπαθησεις να ξαναδωσεις.

      Διαγραφή
  35. ερωτηση; υπαρχει διαφορα μεταξυ αστυφυλακων και ειδικων φρουρων ; και ναι πια ειναι η μεταξυ τους διαφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δεύτεροι είναι βισματιες

      Διαγραφή
    2. έχουν τα ίδια δικαιώματα κτλ μόνο που έχουν διαφορετικά μισθολόγια.Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει και άλλη διαφορά.Οι ειδικοί φρουροί θα μπουν μόνο στην Διας και στη Δελτα(απόψη μου μετά από λίγα χρόνια θα τους βάλουν και σε άλλες θέσεις)

      Διαγραφή
  36. παιδια μια ερωτηση λιγο ακυρη βεβαια.Εε εγω ειμαι θεωρητικη και φετος εδωσα πανελληνοες και σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου.Τελικα τι θα ισχυει για τους αποφοιτους; θα δωσουν με το παλιο συστημα (δηλαδη με λατινικα) ή με το καινουργιο συστημα(λογοτεχνεια στην εκθεση και κοινωνιολογια) ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'οτι γνωρίζω σχεδόν 100% σίγουρος , ότι με το καινούργιο σύστημα θα δώσετε.

      Διαγραφή
    2. *Απ'ό,τι
      Ας γνώριζες κι αυτό.

      Διαγραφή
    3. Νικολακη παπελ,μη λες ψεματα στο παιδι ρε ρεταλι.Η κυρία Νίκη Κεραμέως,η Υπουργός Παιδείας είπε πως για τους αποφοίτους θα διατηρηθεί το ισχύον σύστημα!Δε ντρέπεσε ρε ρεταλι να αγχωνεις κόσμο.Αποτυχημένο ρετάλι.Μη δίνετε σημασία στον κάθε γελοίο παιδια.

      Διαγραφή
    4. Αντε πες ότι έκανε λάθος εσύ γιατί τον βρίζεις.Ποιος είσαι εσύ για να βρίζεις τον κόσμο?

      Διαγραφή
  37. Πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ. - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προσόντα, τη μοριοδότηση, τις αθλητικές δοκιμασίες κτλ - Δείτε την απόφαση

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/07/1500.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρυσοχοΐδης: Υπέρ της εισαγωγής στην Αστυνομία μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων - Επιτακτική ανάγκη η πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/08/1500.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη (1.500) Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία - Όλες οι πληροφορίες για τις αιτήσεις και τη διαδικασία

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/08/1500_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή