Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ενημέρωση υποψηφίων σπουδαστών Σχολών Λιμενικού Σώματος σχετικά με τους πίνακες δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις ΠΚΕ και το πρόγραμμα των ΠΚΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενημέρωση υποψηφίων σπουδαστών Σχολών Λιμενικού Σώματος σχετικά με τους πίνακες δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις ΠΚΕ και το πρόγραμμα των ΠΚΕΕνημέρωση υποψηφίων διαγωνισμού εισαγωγής ιδιωτών στις Σχολές Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης του Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε) καθώς και του Προγράμματος Π.Κ.E.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 18-06-2019 θα ανακοινωθούν:

- ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Υγειονομικά, Αθλητικά, Ψυχομετρικά) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων,

- το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.), στο οποίο θα αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές, οι οποίες προγραμματίζεται να εκκινήσουν εντός της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μηνός Ιουνίου και ως αναλυτικά θα καθορίζεται σε αυτό.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.


Δείτε επίσης: 



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά πόσο λέτε θα κυμανθούν οι βάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ανάμεσα σε αστυφυλάκων και πυροσβεστική. Μήπως ξέρουμε για τα αθλήματα ποτε θα γίνουν?

      Διαγραφή
    2. Τόσο πολύ η λιμενοφυλακων;

      Διαγραφή
  2. Φιλε το λέει ότι το προγραμμα θα βγει στις 18 Ιουνίου !Λεει ότι πιθανόν να προγραμματιστούν για τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Έκδοση Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) - Πρόγραμμα Π.Κ.Ε.

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή