Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ειδική εφαρμογή για τον υπολογισμό μορίων υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2019 - Αναλυτικό παράδειγμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ειδική εφαρμογή για τον υπολογισμό μορίων υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2019 - Αναλυτικό παράδειγμαΟι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να υπολογίζουν τα μόρια που προκύπτουν από τη βαθμολογία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν.



Δείτε από το panelladikes24 ένα παράδειγμα υπολογισμού μορίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (για υποψήφιους ΓΕΛ)

Σύμφωνα με τις Υ.Α. που καθορίζουν τον τρόπο υπολογισμού μορίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το ισχύον σύστημα, τα μαθήματα με αυξημένους συντελεστές βαρύτητας ανά Επιστημονικό Πεδίο και Ομάδα Προσανατολισμού και τους συντελεστές του ειδικού μαθήματος ή των πρακτικών δοκιμασιών για ορισμένα τμήματα, το panelladikes24 σας παρουσιάζει ένα παράδειγμα υπολογισμού μορίων.

Στο παράδειγμα έχουμε έναν υποψήφιο της Ο.Π. Θετικών Σπουδών που εξετάζεται στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, Φυσική, Χημεία και Βιολογία ως μάθημα επιλογής για να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σχολές του 3ου Ε.Π.

Σημειώνεται ότι μετρούν μόνο οι γραπτοί βαθμοί κάθε μαθήματος.







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Όλες οι ΒΑΣΕΙΣ 2018 σε μία ανάρτηση - Πίνακες για όλες τις κατηγορίες

    Μετά τα αποτελέσματα, τον υπολογισμό μορίων, τα στατιστικά στοιχεία μπορείτε να δείτε και ΒΑΣΕΙΣ 2018.

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2018.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή