Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Έκδοση Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) - Πρόγραμμα Π.Κ.Ε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Έκδοση Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) - Πρόγραμμα Π.Κ.Ε.Ανακοινώνεται ότι, εκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. 

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι να μελετήσουν και τις παρεχόμενες Οδηγίες διεξαγωγής των Π.Κ.Ε.




Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


40 σχόλια:

  1. Γύρω στους 5.000 υποψήφιους θεωρούνται πολλοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο Αθήνα θα γίνουν...Δεν έπρεπε και θεσσαλονικη κανονικά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα να πάνε.... Εμεις από Βόρεια Ελλάδα πρεπει να κανουμε ταξίδι 10 ωρών και να μείνουμε 3 μερες εκει

      Διαγραφή
    2. όχι μόνο 3 μέρες. Εγώ που είμαι 701 σειρά πρέπει να μείνω 4-11 Ιουλίου Αθήνα. Ξεφτίλες, βάλανε και μεγάλα κενά να μη μπορείς να ξεμπερδέψεις σε 2 μέρες. Να χαίρεστε το κράτος Αθηνών.

      Διαγραφή
    3. φιλε και γω 701 ειμαι , αστα να πανε.....

      Διαγραφή
    4. Ας μην βάζατε αστυνομία για ΠΚΕ.

      Διαγραφή
    5. Λιμενικο... λαθος. Με ΣΜΥ θα πηγαινατε 424.

      Διαγραφή
  3. Εγώ που πρέπει να αλλάξω ομάδα γιατί δεν μπορώ τότε τι κάνω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο Αθήνα για να καθαρίσουν από νωρίς Θεσσαλονίκη κ επαρχία. Α ρε ΠΑΟΚαρα τι πόνο έχεις μοιράσει φέτος (χιούμορ μέσα στην ατυχία μου κάνω μην δω κανέναν να αρπάζεται!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι κανείς απο ΕΠΑΛ για λιμενικό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά θα περάσουμε δυο φορές υγειονομικά;Τι ακριβώς θα γίνεις;Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατα τη διάρκεια της φοίτησης τα σαββατοκύριακα βγαίνουν απτή σχολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσα έτη είναι η εσώκλειστη διαμονή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. panelladikes24 σας παρακαλώ πολύ να μας ενημερώσετε επειδή εσείς ότι γράψετε είναι έγκυρο. Οι ημερομηνίες ΠΚΕ λιμενικού και ΕΛΑΣ συμπίπτουν. Εφόσων το λιμενικό δεν δέχεται βεβαίωση από ΕΛΑΣ και πυρ/κη επειδή είναι το κολύμπι και αντίστροφα ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική δεν δέχονται από το λιμενικό (όπως θα έπρεπε) τι θα γίνει;; Απαντήστε μας σας παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν βγει απο το πρωι οι ημερομηνιες για αστυνομια...μπειτε στο σαιτ της αστυνομιας να τις δειτε

      Διαγραφή
    2. Άλλο ρωτάει... Επειδή δεν είναι σαφής οι ανακοινώσεις που έχουν βγάλει καλύτερο θα ήταν να πάρετε ένα τηλέφωνο στο λιμενικό να ρωτήσετε ή στο αρχηγείο της αστυνομίας

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή με τίποτα. Πιστεύω να απαντήσουν από το panelladikes24.

      Διαγραφή
  10. παιδια δεν πιστευω να συμπιπτουν οι ημερομηνιες.Σε εμενα προσωπικα το λιμενικο τελειωνω τελος παντων 11 και της αστυνομιας /πυροσβεστικης ειναι οι ΠΚΕ 13 14 15. Επομενως δεν νοζιω να αντιμετωπισετε καποιο προβλημα με τις ημερομηνιες. Λογικα θα ειναι οι ημερομηνιες για ολους φτιαγμενες ωστε να μην συμπιπτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε mikeA να το πιστέψεις. Είμαι 1101 ομάδα στο λιμενικό. Ξεκινάω στο λιμενικό 12/7/19. Οπότε Δευτέρα 15/7/19 δίνω αγωνίσματα στην ΕΛΑΣ. Πως θα γίνει αυτό;; Πρέπει και θα το διορθώσουν οποσδήποτε. Πιστεύω ότι τελικά η ΕΛΑΣ θα δεχτεί βεβαίωση από το λιμενικό. Αλλά συγχρόνως πρέπει να μπορέσει κάποιος να δώσει και στην ΕΛΑΣ αν κοπεί από το λιμενικό. Τρελά πράγματα. Θα δούμε.....

      Διαγραφή
  11. Αλλαγή ομάδας μπορεί να γίνει και πως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμπίπτουν λέμε ρε παιδιά. Σε εμένα προσωπικά συμπίπτουν μια ημέρα. Στις 15/7/19. Στο λιμενικό έχω υγειονομικές εξετάσεις στις 7 το πρωί. Στην ΕΛΑΣ έχω αγωνίσματα στις 7 το πρωί. Είμαι από Ρέθυμνο. Τι ψέματα θα λέμε. Δεν μπορώ να πιάσω και τηλεφωνική γραμμή. Μόνο αν μου απαντησουν από το panelladikes24. Τους έχω εμπιστοσύνη γιατί κάνουν σοβαρή ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οντως παιδια?
    τραγικη κατασταση...
    δεν κανουν σωστη δουλεια εξαρχης
    χωρις οργανωση τιποτα!
    στην ΕΛΑΣ πας 3μερες και τελειωνει το θεμα οχι στο λιμενικο που θελεις κοντα μια βδομαδα!!
    Επρεπε απο την αρχη και στα τρια σωματα να τα καναμε σε μια δοση και οποιος ηθελε λιμενικο στα αγωνισματα να τους πηγαιναν σε μια πισινα
    Αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά θέλω να κάνω σοβαρή ερώτηση οποίος ξέρεις παρακαλώ να απαντήσει γιατί είναι επείγον. Σε κόβουν λόγω οπτικής οξύτητας διότι έχω μόνο 1,85 αστιγματισμό αλλά ο οφθαλμίατρος έγραψε στο πρώτο 4/10 και στο δεύτερο 6/10. Αμα γνωρίζει κάποιος ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και δε μου λες λιμενικό πως θα είμαστε σε δύο εξετάσεις ταυτόχρονα?μήπως πρέπει να ρυθμιστεί αυτό κάπως?έστω κι από μας, που να τηλεφωνήσουμε για να μάθουμε πως θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και εμενα το ιδιο συνεβη
    εχω αστυνομια 29-30-1 και το λιμενικο ειναι 1-4 Ιουλιου

    Ξεφτιλααα, οτι χειροτερο και οταν πηραμε τηλεφωνο μας ειπαν οτι εινια διαφορετικα υπουργεια και δεν δεχονται ουτε βεβαιωσεις απο αλλη σχολη, εκτος απο στρατο , για αυτο κιολας και το αυτονομο προγραμμα τους

    Ποσα παιδια εχουν δηλωσει και για αστυνομια και για λιμενικο μαζι..
    Ετσι για να κοψουν εισακτεους..ξεφτιλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο. 2131520774. Τους είπα για τις ημερομηνίες που συμπίπτουν και μου απάντησαν ότι θα υπάρξει ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. Δεν γίνεται να μη λυθεί το θέμα αυτό. Οι ημερομηνίες των ΠΚΕ πρέπει να μην συμπίπτουν και αυτό θα γίνει στο τέλος. Όσοι λοιπόν δεν είναι σίγουροι 100% για τα αγωνίσματα και θέλουν λιμενικό, αστυνομία, Πυροσβεστική πρέπει να φτιάξουν 3 καρτέλες. Οποσδήποτε εφόσων δεν θέλουν στρατό πρέπει να πάνε 2 φορές. Μια για λιμενικό και μια για αστυνομία ή Πυροσβεστική.

      Διαγραφή
  17. Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Συμπληρωματική Ανακοίνωση που αφορά στον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.)

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο αντίγραφο της αίτησης για τις σχολές που ζητούν στην πρώτη μέρα των υγειονομικών πρέπει να θεωρηθεί πάλι το γνήσιο της υπογραφής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Την ακτινογραφία θώρακος πως θα γίνει να την προσκομίσουμε και στο λιμενικό και στην αστυνομία.μια μόνο μου έδωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλος κ γω μια έχω θα την πάω στην αστυνομία..κ θα τους πω εκεί ότι πρέπει να την δώσω αστυνομία κ ότι έχω μόνο μια

      Διαγραφή
  20. Παιδιά, έχω το ίδιο θέμα. Προκαταρκτικές που συμπίπτουν οι ημερομηνίες με αστυνομία. Θα βγάλουμε άκρη λέτε; Είμαι απο Βόρεια Ελλάδα και δεν γνώριζα καθόλου ότι αν δήλωνα Στρατό θα έδινα Θεσ/νίκη. Και πρέπει να πάω Αθήνα όχι 4 μέρες συνεχόμενες, αλλά 2 και 2 σε διαφορετικές εβδομάδες. Πίκρα και έξοδα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όποιος μάθει οποιαδήποτε πληροφορία, ας ενημερώσει και μας τους υπόλοιπους. Κι εμείς το ίδιο βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγάλη αδικία,αγωνία,άγχος και κόπωση να αγωνιστούμε 2 φορές. Να υποβληθούμε σε αυτή τη διαδικασία των προκαταρκτικών εις διπλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα μόρια για λιμενικό που λέτε να κυμανθούν; Περίπου όπως αυτά των άλλων σωμάτων; 😭😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά έχει βγει ανακοίνωση ότι η αστυνομία θα δέχεται βεβαίωση ικανότητας από το λιμενικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΚΕ - Αστυνομικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές - Αποδοχή από την Ελληνική Αστυνομία βεβαιώσεων ικανότητας που θα χορηγηθούν από το Λιμενικό Σώμα στους κοινούς υποψηφίους των Σχολών των δύο Σωμάτων

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γνωρίζει κάποιος ν μου πει αν κόπο από τα ψυχολογικά τεστ των στρατιωτικών σχολών μπορώ ν δώσω στο λιμενικό που είναι άλλες ημερομηνίες κ ενώ έχω κάνει αιτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι υγειονομικές εξετάσεις είναι δυο μέρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή