Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Συμπληρωματική Ανακοίνωση που αφορά στον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.)

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Συμπληρωματική Ανακοίνωση που αφορά στον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.)Η Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών και Κατάταξης υποψηφίων στις Σχολές ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 εξέδωσε συμπληρωματική ανακοίνωση που αφορά στον πίνακα δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.).

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.


Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την αρχική ανακοίνωση σχετικά με τον πίνακα δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις ΠΚΕ καθώς και το πρόγραμμα των ΠΚΕ.

Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Έκδοση Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) - Πρόγραμμα Π.Κ.Ε.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Στο αντίγραφο της αίτησης για τις σχολές που ζητούν στην πρώτη μέρα των υγειονομικών πρέπει να θεωρηθεί πάλι το γνήσιο της υπογραφής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά είδατε την ανακοίνωση;Η αστυνομία θα δεχτεί τη βεβαίωση ικανότητας του λιμενικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΚΕ - Αστυνομικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές - Αποδοχή από την Ελληνική Αστυνομία βεβαιώσεων ικανότητας που θα χορηγηθούν από το Λιμενικό Σώμα στους κοινούς υποψηφίους των Σχολών των δύο Σωμάτων

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή