Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Από σήμερα 6/5 οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Όλες οι λεπτομέρειες στο panelladikes24

25 04 19limenikoΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

- η ηλεκτρονική συμπλήρωση της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, θα γίνεται από 06/05/2019 ημέρα Δευτέρα έως και 15/05/2019 ημέρα Τετάρτη,

- η προθεσμία της ταχυδρομικής αποστολής (με συστημένη αλληλογραφία) της ως άνω Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ είναι από 06/05/2019 ημέρα Δευτέρα έως και 16/05/2019 ημέρα Πέμπτη (σφραγίδα ταχυδρομείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού).

Διευκρινίζεται ότι, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι δηλώσει προτίμηση για τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος με την Αίτηση - Δήλωση του Μαρτίου, την οποία είχαν υποβάλει στο Λύκειο τους. 

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


19 σχόλια:

  1. OTAN ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...
    ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ WWW.hcg.gr
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ μπορώ να το βρω. Το έχει βρει κάποιος να βοηθήσει;

      Διαγραφή
    2. Διαβάστε την προκήρυξη και τις οδηγίες ηλεκτρονικής συμπλήρωσης Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής στο διαγωνισμό στο σύνδεσμο

      https://panelladikes24.blogspot.com/2019/04/2019-2020_24.html

      Διαγραφή
  2. Με αυτο που εγινε και παιρνουν 100 ατομα η βαση δυστυχως κατα πασα πιθανοτητα θα φτασει στον Θεο παλι οπως η αστυφυλακων .Και αυτο σημαινει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των εισακτεων -ελπιζω οχι ολοι) θα ειναι καρεκλοθηρες που αγωνιουν να μπουν στο δημοσιο οχι μαχιμοι που το χουν ονειρο.Ηταν που κοπτονταν ανωτατοι αξιωματικοι και εβγαζαν αρθρα για την τεραστια ελλειψη προσωπικου με σκοπο να παρουν ατομα απο προκηρυξη ασεπ-ρουσφετια ομως οχι μεσω πανελληνιων τωρα σιωπουν δεν τους ενδιαφερει και παιρνουν 100 μονο εισακτεους αξιοκρατικα.Μετα απο αυτο αποδειχθηκε οτι ειναι λιγοι ως αξιωματικοι και ελαχιστοι ως ανδρες.Φερεφωνα του του κάθε πολιτικου που τους χρησιμοποιει για δικους του λογους.Μακαρι αυτη η ξεφτιλα να σταματησει καποτε στην χωρα.Το μνημονιο ισχυει μονο για το λιμενικο και την Ελας??Ολοι οι πολιτες αισθανονται ανασφαλεια,ορδες μεταναστων καταφθανουν καθε μερα στην Ελλαδα και η πολιτεια αντι να αυξησει το δυναμικο των σωματων το μειωνει?Ενω την ιδια στιγμη προσλαμβανουν αργομισθους συνεχως.Ξεφτιλικι.Τελοςπαντων,Καλη επιτυχια σε ολες και σε ολους οσους δινουν φετος.Και καλη δυναμη σε οσους μπουν θα τους χρειαστει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω ρε φιλε λενε να δημιουργησουν ιδωτικη αστυνομια στον Δημο Αθηνας,επειδη δεν μπορει η αστυνομια να κανει τη δουλεια της.Καταλαβες πρώτα την αποδυναμωνουν (μειωση εισακτεων,μισθων,υλικου)και υστερα την υποβαθμιζουν και την διαλυουν βημα-βημα αριστεροι και δεξιοι τα ιδια σκατα ειναι.Να ναι καλα τα ζωα που θα τους ψηφισουν.Το δυστυχημα ειναι οτι υπαρχουν και πολλοι αξιωματικοι επιορκοι,ανδραποδα που εφαρμοζουν τον νομο κατα το δοκουν και καταστρεφουν το Σωμα οχι ολοι πιστευω οποτε συμφωνω μερικως μαζι σου γιαγιατι υπαρχουν και σωστοι δεν ειναι ολοι ξεφτιλες.Μην καθεσαι και σκας χρονια συμβαινει αυτο δεν εγινε τωρα στα λεω εκ πειρας.Οντως το προβλημα ειναι τεραστιο αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

      Διαγραφή
  3. Πως μπορούμε να τσεκάρουμε οτι το συστημένο έφτασε στο Λιμενικό? Είδα μόνο στην ΑΙΤΗΣΗ οτι έγραψαν ΑΠΟΔΟΧΗ ME αλλη ημερομηνία τροποποιησεις Γνωριζει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα πόσα έτη είσαι εσωκλειστος στη σχολή
    δοκίμων σημαιοφόρων του λιμενικού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι εσώκλειστη η σχολή, Πρωινά μόνο σαν το πανεπιστήμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4 χρονια δοκιμων σημαιοφορων 2 χρονια δοκιμων λιμενοφυλακων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει βγει η προκήρυξη για τους υποψήφιους Εκτός πανελλαδικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ .ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκδοση πίνακα υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, για εισαγωγή στις Σχολές Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Προθεσμία υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/05/2019_73.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή