Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΦΕΚ Β΄ 1717/2019 - Κανονισμός Εκπαίδευσης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

Αποτέλεσμα εικόνας για Κανονισμός Εκπαίδευσης Δοκίμων ΛιμενοφυλάκωνΑπό το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι, ο Κανονισμός Εκπαίδευσης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β΄ 1717/16-05-2019).

Σημειώνεται ότι στον Κανονισμό Εκπαίδευσης αναφέρονται, μεταξύ άλλων, το Πρόγραμμα Σπουδών, η διάρκεια φοίτησης καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Σχετικά αρχεία: 








Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


25 σχόλια:

  1. Αυτές τις 3 ειδικότητες έχει?
    Μηχανοσυνθέτης, ηλεκτρολόγος- ηλεκτρονικός και αρμενιστής και παίρνει από όλες τις κατευθύνσεις ?
    Γι αυτό δεν πάει τίποτα καλά.
    Κι όλα βέβαια δεν μπορεί να τα κάνει κάποιος που έχει ύψος 1.69.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να καταλάβουν μερικοί οτι δεν φταίει ουτε η θεωρητική ούτε τα παιδιά που υστερουν σε λιγους ποντους για τη βαση.Φταινε εκεινοι που κατηργησαν μεσα σε μια νυκτα τις οργανικες λιμενικου-ΕΛ.ΑΣ.Ας έπερνε 500-1000 άτομα κι ας καταργούσε το οριο υψους κι ας εγραφε οσο ηθελε η θεωρητικη.Γνώμη μου πάντως είναι ο,τι σχετιζεται με θετικες επιστημες (ναυτικο,στρατος,λιμενικο,πυροσβεστικη)να δινουν μονο απο θετικη ή σ'ενα πεδιο μονα τους.Αστυνομια ειτε απο θεωρητικη καθαρα(ειναι το πιο σωστο) ειτε απ'ολα τα πεδια.Αντικειμενικα παντα και ειμαι οικονομικό πεδιο ο,τι γραφω δεν με συμφερει αλλα η αληθεια να λεγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως ας καλα τα λες καλυτερα η θεωρητικη να ειχε μονο αστυνομια που σχετιζεται αμιγως με ανθρωπιστικες επιστημες(ποινικο δικαιο κ.λπ) και στρατιωτικες,πυροσβεστικη,λιμενικο μονο θετικη-οικονομικο.Νομιζω ειναι δικαιο.Οσο για τις θεσεις που γραφεις ειναι μια αληθεια και αυτο.Καλη επιτυχια σου ευχομαι φιλε!

      Διαγραφή
  3. Ναι αλλά το θέμα είναι πως στα πεδία της θετικής και των οικονομικών εντάσσεται ένα θεωρητικό μάθημα (η έκθεση) και συμφωνώ με αυτό, αλλά θα έπρεπε αντίστοιχα να υπάρχει και κάποιο μάθημα θετικών επιστημών ως κοινο( μαθηματικά ή φυσική λχ) διότι καλώς ή κακώς είναι σχολές που χρειάζεται η πολύπλευρη γνώση. Δεν νοείται να μπαίνεις στην αστυνομία που ανέφερες για παράδειγμα και να μην έχεις κάποιες βασικές γνώσεις φυσικής όταν θα ασχοληθείς με βαλλιστική κλπ. Αυτά, εντελώς φιλικά και εγώ οικονομικών είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις ενα δικιο αδερφε.Παντως εγω αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει μια σχολη οπως η αστυνομια να ναι καθαρα στη θεωρητικη και σε ολα τα αλλα που ειπα θετικη-οικονομικο .Παντως το καλυτερο και σημαντικοτερο ειναι να επερναν οπως παλια 500 και 1000 ατομα εισακτεους.Να εμπαιναν οσοι πραγματικα γουσταρουν ειτε ειναι οικονομικα ειτε θεωρητικη ειτε θετικη.Γιατι εγω δινω 2η χρονια απο οικονομικο και απ ο,τι εχω δει πολλα παιδια δινουν αρκετα χρονια για να καταφερουν και καποιοι αλλοι τους περνουν τη θεση μονο για αποκατασταση αυτο δεν ειναι σωστο.Το ζητουμενο ειναι να πανε εκει ατομα που το γουσταρουν ειτε εχουν λιγοτερο υψος ειτε ξεφευγουν στο ΔΜΣ.Τεσπα καλη επιτυχια ευχομαι!

      Διαγραφή
    2. Ναι φιλαρακι έτσι είναι. Κι εγώ δεύτερη φορά δίνω και την πρώτη την έχασα τη σχολη για γελοίο αριθμό μορίων. Πάντως εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως κοπιάζουμε και κάνουμε θυσίες και απέναντι μας βρίσκουμε ένα σύστημα που δεν θα ανταμείψει ποτέ αυτούς τους κόπους. Όλες αυτές τις ατέλειωτες ώρες διαβάσματος και τα ξενύχτια. Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρουμε σε αυτή τη χώρα κι αυτη μας απορρίπτει με τον χειρότερο τρόπο.

      Διαγραφή
  4. Το βλέπω σε πάρα πολλα σχόλια να αναφέρετε και συμφωνώ,αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά! Δεν μπορούμε να κατηγορούμε συνέχεια τα παιδιά που γράφουν περισσότερα μόρια από εμάς επειδη πηραν μια θεση σε μια σχολή που όπως εικαζουμε μπορεί και να μην την ήθελαν πραγματικά, ή το κάνουν για την επαγγελματική αποκατάσταση και για την μονιμότητα του μισθού! Δεν φταίνε αυτοί που έγραψαν καλύτερα και ήταν μέσα στη βάση, ούτε φταίνε γιατί εμείς έτυχε να μην γράψουμε τα μόρια που απαιτούνταν! Μπορεί να ήταν και πιο τυχεροί, μπορεί να διάβασαν εκείνα που έπεσαν λίγο καλύτερα από ότι τα είχαμε διαβάσει εμείς, μπορεί να μην ήταν αγχωμένοι κατά την διάρκεια της εξέτασης, υπάρχουν πολλοι παράγοντες. Το ότι επιλέγουν να δηλώσουν μια Στρατιωτική/Αστυνομική/Πυροσβεστική Σχολή για την μονιμότητα της δεν τους κατηγορώ! Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, δυσκολευόμαστε όλοι οικονομικά, οπότε το να έχεις έναν σίγουρο μισθό να ζήσεις την οικογένεια σου, τα παιδάκια σου σε λίγα χρόνια δεν είναι παράπτωμα! Θα πρέπει να κατηγορείται αυτούς που μπαίνουν σε αυτές τις σχολές για να δείχνονται, να ανεβάζουν φωτογραφίες με την στολή στο instagram και στο facebook και όλα αυτά τα συναφή γιατί αυτοί είναι περισσότεροι! Όπως και να έχει, μην το βάζετε κάτω, κάντε τις προσπάθειες σας για να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας και αν δεν γίνει, μάλλον δεν ήταν να γίνει! Καλή τύχη σε όσους δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά όλα αυτά αλλά καμμία σχέση.
    Το θέμα είναι ότι δίνεται η δυνατότητα να μπαίνει κάποιος στις σχολές αυτές από όλες τις κατευθύνσεις και τα σχολεία.
    Αποτέλεσμα αυτού σαν ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός και μηχανικός πως θα αναπεξέλθει στα μαθήματα.. Χρειάζεται ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
    Ο καθηγητής θα μιλάει για κυκλώματα ποιος θα τον πιάνει είναι το θέμα.
    Καλή η επαγγελματική αποκατάσταση αλλά πως θα βγαίνουν σωστοί επαγγελματίες είναι το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν σχολίασα την συζήτηση που γίνεται παραπάνω, γι'αυτό και δεν απάντησα σε κάποιο από τα παιδιά και έκανα δικό μου σχόλιο! Οπότε η δική σου απάντηση δεν έχει καμμία σχέση στο σχόλιο μου. Το δικο μου σχολιο ειναι μια χαρα σχετικό. Διάβασα αρκετά άρθρα από το panelladikes24 και επειδή το είδα σε αρκετά σχόλια, το έγραψα εδώ που είναι το πιο πρόσφατο, ώστε να το διαβάσουν οι υποψήφιοι και να μην ρίχνουν το βάρος τους σε αυτό και αγχώνονται για λάθος λόγους! Πριν σχολιάσουμε, διαβάζουμε αρκετές φορές τα σχόλια των άλλων, αν δεν τα καταλαβαίνουμε με την πρώτη για να μην είμαστε άτοποι και ανούσιοι!

      Διαγραφή
  6. Τερμα οι ανοησιες.Αμα θελουν να φανε ψωμι επειδη εχει ανεργια να πανε μετακλητοι στη βουλη.Η αστυνομια δεν ειναι δημοσιο να καθονται και να πληρωνονται .Το σουργελο σχολιαζει τα παιδια που ανεβαζουν μια φωτο σε fb και instagram.Καλα κανουν ρε οταν σε κλεψουν αυτους θα φωναξεις ζωον.Σιγουρο μισθο.Γι αυτο παμε ετσι.Επισης μαθε οτι οι περισσοτεροι δινουν δυο και τρια χρονια οπως γραφουν τα παιδια παραπανω ελαχιστοι μπαινουν με την πρωτη.Καλα κανουν και δεν καταργουν το οριο υψους γιατι καταλαβα ποιος ή μαλλον ποια εισαι..Και μπηκες να γραψεις την ανοησια σου σου φταιξανε αυτοι που "δειχνονται".Απαντα οτι θες γιατι σημασια δεν θα δωσω.Γραψε και με υποστηρικτες τον ευατο σου τρολλ.Που θα κατηγορησεις εσυ αστυνομικους που "δειχνονται".Μαλλον θα θελες και συ αλλα δεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για όσα είπες για εμένα. Απαξιώ να απαντήσω σε άτομα σαν εσένα που βρίζουν κάποιον ανώνυμα, αλλά θα το κάνω, γιατί από ότι φαίνεται έχεις αδυναμία κρίσης και ελλείψη ικανότητας για να μην καταλάβεις την ουσία του σχολίου μου. Μάλλον είσαι από αυτούς που που μπαίνουν στην Αστυνομία για να μοστράρεις την φάτσα σου στα σοσιαλ μιντια! Σου εύχομαι πραγματικά να μην περάσεις ούτε στρατό ούτε αστυνομία ούτε σε καμμία συναφή σχολή. Δεν χρειαζόμαστε σκατόψυχους στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας! Δεν έχεις καμμία θέση ανάμεσα σε ανθρώπους που σέβονται τους υποψήφιους δοκίμους. Όπως επιτέθηκες και συμπεριφέρθηκες σε εμένα εδώ, το ίδιο θα κάνεις στους δοκίμους συμφοιτητές σου, στους συναδέλφους σου αλλά το χειρότερο είναι ότι θα το κάνεις στους πολίτες! Τέτοια άτομα σαν εσένα με τέτοια αδικαιολόγητη επιθετικότητα ντροπιάζουν την Ελληνική Αστυνομία και έχει χάσει ο κόσμος τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του!

      Προς τους διαχειριστές του ιστολογίου: Καλύτερα όταν διαβάζεται σχόλια κάποιον ανιδεων που ο στόχος τους είναι να επιτεθούν φραστικά, να μειώσουν και να προσβάλλουν παιδιά που σχολιάζουν και λένε όμορφα την άποψη τους να σβήνεται τα σχόλια τους! Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. Για γελοια ειστε και οι δυο.Σ'ολα τα σχολια το ιδιο κανετε.Και οι δυο ουτε απ'εξω δεν πρεπει να περασατε απο σωματα-στρατο θα σας κοψουν με το καλημερα..Παρακαλω τον διαχειριστη να διαγραψει τα σχολια αυτων που μπηκαν να γραψουν βλακειες και να επιτεθουν ο ενας στον αλλον.Να αναρτωνται καθαρα ερωτησεις.Οχι ο,τι να ναι.

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό! Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω, γιατί μόλις χθες μου είπαν ότι υπάρχει αυτή ιστοσελίδα που ενημερώνει. Δεν ξέρω καν από που νομίζει ότι με ξέρει!Δίνω πανελληνιες για 3η φορά και μου επιτίθεστε σε μια ιστοσελίδα επειδή είπα ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε τα παιδιά που γράφουν παραπάνω από εμάς. Μου φαίνεται δεν πάμε καλά! Ας ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του. Όπως εύχεσαι να κόψουν εμένα που προσπαθώ 3 χρόνια, ελπίζω να κοψουν και εσένα που το ευχήθηκες.

      Διαγραφή
    4. Σε πιστεψαμε τωρα ...εσυ και ο αλλος\αλλη βριζεστε σε καθε αναρτηση.Σας προδιδει ο τροπος που γραφετε.Οσο για ευχες προληψεις,δεισιδαιμονιες κ.λ.π μη σου ξεφυγει τιποτα τετοιο στα ψυχοτεχνικα..Γιατι τοτε χαιρετα μου.Κοπηκες διαπαντως.φιλικα...Και δεν θα φταιει αυτος που "ευχηθηκε"..βγαλτε το σκασμο και τα δυο τωρα γιατι μας τα χετε κανει να!

      Διαγραφή
    5. Δεν υπάρχει λόγος να πω ψέματα, ούτε έχω την ανάγκη να με πιστέψεις, δεν φοβάμαι αν με κρίνεις η Όχι! Ουτως η αλλως δεν με ενδιαφέρει την άποψη μου σχολίασα! Αν εσάς το νόημα της ζωής σας είναι να βρίζετε και να επιτίθεστε ανώνυμα κάντε το. Με γεια σας με χαρά σας! Αφού καταλαβαίνεις και τον τρόπο που γράφω, ενώ δεν έχω ξανά σχολιάσει τι να πω μπράβο σου αδίκησε πολύ στην Ελλάδα! Μάλλον όμως και εσύ έχεις αδυναμία να καταλάβεις γιατί δεν είπα πουθενά ότι θα φταις εσύ αν κοπώ! Και προς πληροφόρηση σου τα ψυχοτεχνικα τα πέρασα και τις 2 φορές!εσύ αμφιβάλλω αν θα τα περάσεις με τέτοιο λεξιλόγιο. Τέλος πάντων αλλαξτε συμπεριφορά και οι δύο και σταματήστε να επιτίθεστε σε παιδιά που μπαίνουν εδώ για να μοιραστούν την γνώμη τους με άλλους! Αν δεν έχετε να σχολιάσετε τίποτα καλό , μην γράφετε τίποτα, μακριά μας οι τοξικοί άνθρωποι! Φιλικά

      Διαγραφή
    6. Θες να περασεις δινεις και 3η φορα και εισαι ολη μερα εδω και γραφεις..Καταλαβα τι προσπαθεια κανεις..Και θα μιλησεις για τους μαχιμους που τραβανε μια φωτογραφια μια στο τοσο.Καλη συνεχεια μπες στο youtube τωρα που τελειωσες εδω,μακαρι να γραφες τοσο εκθεση..
      Φιλικά δεν σου απανταω ξανα μπας και γραψεις τιποτα.

      Διαγραφή
    7. Μιλησα για αυτους που κρινουν αυτους που λενε οτι δεν μπορουν αυτους που τους 'κλεβουν' την θεση ενω δεν το θελουν πραγματικα. και ειπα οτι καλο θα ηταν αντι να κρινουμε αυτους να μιλαμε για τους αστυνομικους που οχι μονο δεν το θελουν αλλα το κάνουν για να φαινονται! και ξερω παρα πολλους γιατι εχω αρκετους φιλους αστυνομικους και μου τα λένε οι ιδιοι για συναδελφους τους!Για να με βλεπεις ολη μερα εδω μεσα σημαινει οτι εισαι και εσυ! Ασε την προσπαθεια των αλλων και κρινει την δικη σου! ΟΤΑΝ και ΑΝ πιασεις και εσυ 18.800 τη μια και την αλλη 19.200 και 19 στην Εκθεση οπως εγω τοτε ισως να μου ξανα απαντησεις! Καλη τυχη σε ολα

      Διαγραφή
    8. *τη δική σου
      *τη θέση
      *κι εσυ
      "Οταν κι αν
      "Και κρινει??
      "Καλη τυχη σ'ολα
      Για τοσο πολλά μόρια αρκετά λάθη βρε αριστούχε μου.Δε σου βάζω τα παραπάνω ουτε του άλλου γιατι θα γράφω δυο μέρες.ΣΤ'δημοτικού κανόνες..

      Διαγραφή
    9. Ως αστυνομικός εν ενεργεία οφείλω να συμφωνήσω

      Υπήρχαν πολλοι στη σχολή που μετα την βασικη μας εκπαιδευση πήραν αέρα και τους ενδιαφέρει πολύ το ποτέ θα βάλουν φωτο αν και δεν με επιτρεπόταν
      Κάποιοι το ήθελαν σαν επάγγελμα και το έκαναν ενώ κάποιοι είχαν τα βύσματα τους και τους ενδιαφέρει ο βαθμός και η εικόνα
      Καλή σου τύχη ελπίζω να πετύχεις και να είναι η τρίτη και η καλή

      Διαγραφή
    10. Το γνωρίζω ότι υπάρχουν, γι'αυτό το είπα, αλλά είδες τι έγινε! Όρμησαν σαν κοράκια! Σε ευχαριστώ πολύ , ειμαι αρκετά αισιόδοξος αυτή τη φορά! Ήμουν άτυχος τις 2 φορές τη μια στο ύψος για 4 χιλιοστά και την δεύτερη στη σφαίρα, είχα πάθει εξάρθρωση ώμου μια εβδομάδα πριν και μου ήταν αδύνατον να το πετύχω! Και πάλι σε ευχαριστώ. Καλή τύχη και εσένα! καλές υπηρεσίες

      Διαγραφή
    11. Πέρασες δύσκολα δηλαδή σε καταλαβαίνω Μην ακούς κανέναν πήγαινε γράψε πάλι όπως τις προηγούμενες φορές και μην φοβάσαι τίποτα
      Αστούς να λένε δεν αξίζει να ασχολησε με άτομα που δεν γνωρίζεις και ούτε θα γνωρίσεις ποτέ συνέχισε αυτό που κάνεις και όπως είδα και τις 2 φορές το έκανες πολύ καλά. Καλό βράδυ

      Διαγραφή
  7. Δεν φταίει το ύψος φταίνε οι βάσεις που είναι τόσο υψηλές και τα λίγα άτομα που παίρνουν. Δεν είναι δυνατόν οι αξιωματικοί και η κυβέρνηση να κλαψομουνιαζουν διαρκώς για την έλλειψη ασφάλειας στις μεγαλουπόλεις, και την ίδια στιγμή να μην παίρνουν δόκιμους αστυφυλακες. Έχει καταντήσει ξεφτίλα αυτό το πράγμα. Ο άλλος αντί να πάρει πυροσβεστες και λιμενοφυλάκες μέσω των πανελληνίων ,μου παίρνει κάτι εθελοντές και κάτι άτομα για 5 χρόνια υποχρεώση. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι φιλε ο τσιπρας περνει εθελοντες μεσω ασεπ και 100 ατομα μονο αξιοκρατικα μεσω πανελληνιων.Ο μητσοτακης λεει θα παρει 1500 ειδικους φρουρους να του; διαθεσει σε Δελτα,Διας.Ολοι τα ιδια σκατα ειναι.

      Διαγραφή
  8. παιδια ξερετε εαν μενουμε μεσα στην σχολη ή οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή