Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Σχολές Λιμενικού Σώματος - Λήγει την Τετάρτη 15/5 η προθεσμία για τις αιτήσεις - Όλες οι λεπτομέρειες

Σχετική εικόναΑπό το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι μεθαύριο ημέρα Τετάρτη 15/05/2019 ολοκληρώνεται η προθεσμία συμπλήρωσης της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Λιμενικού Σώματος έτους 2019.

Συνδεθείτε με τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook για να μη χάνετε καμία εξέλιξη.

Επιπλέον, η προθεσμία της ταχυδρομικής αποστολής (με συστημένη αλληλογραφία) της ως άνω Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ πρέπει να γίνει έως και 16/05/2019 ημέρα Πέμπτη (σφραγίδα ταχυδρομείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού).

Επίσης, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι δηλώσει προτίμηση για τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος με την Αίτηση - Δήλωση του Μαρτίου, την οποία είχαν υποβάλει στο Λύκειο τους. 

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου