Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Υπουργός Ναυτιλίας: Στόχος και προτεραιότητά μας η περαιτέρω ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπουργός Ναυτιλίας: Στόχος και προτεραιότητά μας η περαιτέρω ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσηςΣτην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο, παρέστη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Διοίκηση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σπουδαστές της Σχολής.

Ο Φώτης Κουβέλης, στο χαιρετισμό του υπογράμμισε:

«Στόχος και προτεραιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι η ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης, την οποία προωθήσαμε με σειρά μέτρων που ελήφθησαν και άλλα που προωθούνται και παράλληλα, η αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν στη μισθολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη των εκπαιδευτικών σε όλες τις παραγωγικές Σχολές του Εμπορικού Ναυτικού».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η δωρεά εξειδικευμένου εξοπλισμού συνολικής αξίας 99.500 ευρώ από την εταιρεία MAN Diesel & Turbo Hellas.

Πρόκειται για ναυτικό εξοπλισμό σε μηχανολογικά μέρη ναυτικών κινητήρων, ο οποίος θα αναβαθμίσει τον υπάρχοντα εκπαιδευτικό εξοπλισμό των εργαστηρίων μηχανικών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο και στα Χανιά.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου