Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Οριστικό - Τη Δευτέρα 14/1 η ψήφιση του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην ΕΜΥ

Σχετική εικόναΨηφίστηκε κατά πλειοψηφία, κατ’ άρθρον στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής προς συζήτηση και ψήφιση. Η σχετική συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.00΄.

Σχέδιο νόµου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας µε τα Τ.Ε.Ι.Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλληµνιακό Ταµείοκαι άλλες διατάξεις»

Δείτε επίσης: 







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ - Αναβάλλεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/01/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΕΚΠΑ και το Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/01/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή