Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Εντός Ιανουαρίου η ψήφιση του νόμου με τις συνέργειες ΕΚΠΑ, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας - Δείτε το σχέδιο νόμου όπως κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση

Σχετική εικόναΚατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του ΥΠΠΕΘ ''Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις''.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου είχε τεθεί σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ενώ αναμένεται να ψηφιστεί εντός του Ιανουαρίου έτους 2019.

Το σχέδιο νόμου σε μορφή pdf

Η αιτιολογική έκθεση σε μορφή pdf

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Δεκτό κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων το νομοσχέδιο Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις - Τη Δευτέρα 14/1 ψηφίζεται από την ολομέλεια της Βουλής

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/01/141.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή