Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Από σήμερα οι ενστάσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Αποτέλεσμα εικόνας για ενστάσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 ημερομηνιες προθεσμια αποτελεσματα ηλεκτρονικη εφαρμογηΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Χθες, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι Βάσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 (εκτός των αδελφών φοιτητών).

Πλέον, από σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 θα υποβάλλονται ενστάσεις - αιτήσεις θεραπείας μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής

Σύμφωνα με την εγκύκλιο για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018:

- oι αιτήσεις θεραπείας εξετάζονται από Τριμελή Επιτροπή Ενστάσεων, σύμφωνα με τις γενικές αρχές και τη διαδικασία του άρθρου 24 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (Ν.2690/1999 ΦΕΚ 45 Α΄),

- ειδικά για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας σε αριθμό μορίων μετεγγραφής που ισούνται ή υπερβαίνουν την ανώτατη μοριοδότηση που μπορεί να λάβει υποψήφιος με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα (5 μόρια και άνω), η ανωτέρω Επιτροπή μπορεί μετά την κύρωση του πίνακα δικαιούμενων μετεγγραφή να λαμβάνει απόφαση για τη μη εφαρμογή του κριτηρίου των μορίων εισαγωγής. 

* Σημείωση panelladikes24: Πρόσφατα έγινε αλλαγή στην ανώτατη μοριοδότηση που μπορεί να λάβει ένας υποψήφιος με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα από 5 μόρια σε 6 μόρια. Ωστόσο, στην παράγραφο της εγκυκλίου για τις ενστάσεις δεν έγινε κάποια αλλαγή σε σχέση με πέρσι. Αναμένουμε τυχόν αντίδραση του ΥΠΠΕΘ.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εξελίξεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου