Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Κατάθεση δικαιολογητικών από τους μετεγγραφόμενους φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία των μετεγγραφών με αδέρφια φοιτητές και στην κατηγορία των μετεγγραφών των φοιτητών με σοβαρές παθήσεις (5%) χωρίς ποσοτικό περιορισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Κατάθεση δικαιολογητικών από τους μετεγγραφόμενους φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία των μετεγγραφών με αδέρφια φοιτητές και στην κατηγορία των μετεγγραφών των φοιτητών με σοβαρές παθήσεις (5%) χωρίς ποσοτικό περιορισμόΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Το panelladikes24 ενημερώνει ότι οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων ξεκίνησαν να ενημερώνουν τους φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία των μετεγγραφών με αδέρφια φοιτητές και στην κατηγορία των μετεγγραφών των φοιτητών με σοβαρές παθήσεις (5%) χωρίς ποσοτικό περιορισμό για να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτούμενου εκπροσώπου τους στη Γραμματεία της Σχολής/Τμήματος υποδοχής προσκομίζοντας όλα τα δικαιολογητικά, που είχαν δεσμευτεί με την αίτησή τους ότι θα υποβάλουν. Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ποιες οι επόμενες ενέργειες

- Στη συνέχεια οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων ενημερώνουν το συντομότερο δυνατό τον υποψήφιο μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών του φακέλου του, εάν γίνεται δεκτός για εγγραφή στη Σχολή/Τμήμα υποδοχής, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή του από τη Σχολή/Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στη Σχολή/Τμήμα υποδοχής.

- Σε περίπτωση που τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία, τα οποία συνιστούν προϋπόθεση για τη χορήγηση της μετεγγραφής, δεν αποδειχθούν από τα υποβληθέντα δικαιολογητικά, η Γραμματεία του Τμήματος ενημερώνει περί τούτου εγγράφως το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση ο αιτών χάνει το δικαίωμα μετεγγραφής.

- Οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 35 του Ν. 4115/2013 (Α΄ 24) για την αναγνώριση μαθημάτων.

Σημειώνεται ότι:

- δεν έχουν εκδόσει σχετική ανακοίνωση όλες οι Σχολές /Τμήματα,

- για τις προθεσμίες και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Τμημάτων υποδοχής (ιστοσελίδα, τηλέφωνο). 

Δείτε επίσης:





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου