Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ποιους αφορούν οι συμπληρωματικοί εισακτέοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για συμπληρωματικοί εισακτέοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία υποψηφίων με σοβαρές παθήσειςΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Το ΥΠΠΕΘ προχώρησε σε ανακοίνωση συμπληρωματικών εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που ανήκαν στην ειδική κατηγορία υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις.

Το υπουργείο έκανε κύρωση των συμπληρωματικών συνοδευτικών πινάκων, οι οποίοι εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Έκδοσης Αποτελεσμάτων Επιλογής που συγκροτήθηκε με την αριθμ. Φ.251/ ΑΠ 105/Α5/21-9-2018 Υπουργική Απόφαση και περιλαμβάνουν όσους υποψηφίους υπάγονται στην ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και εισάγονται το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθ΄ υπέρβαση των θέσεων εισακτέων που αντιστοιχούν στην ειδική αυτή κατηγορία, με βάση τις προτιμήσεις που είχαν δηλώσει στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο 5% έτους 2018 και εφόσον αυτοί έχουν συγκεντρώσει σύνολο μορίων τουλάχιστον ίσο με αυτόν του τελευταίου εισαχθέντα της ειδικής αυτής κατηγορίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα που κυρώθηκαν με την αρ. πρωτ. Φ153/173742/Α5/17-10-2018 Υπουργική Απόφαση.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου