Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή - Ξεκίνησε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι η ειδική εφαρμογή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer.it.minedu.gov.gr για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 είναι πλέον διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους φοιτητές.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.

Μετεγγραφές με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια
Σύστημα αιτήσεων για φοιτητές που επιθυμούν να διεκδικήσουν μετεγγραφή είτε μέσω μοριοδοτούμενων οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων (σε περιορισμένο αριθμό θέσεων), είτε ως πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις (χωρίς περιορισμό θέσεων).
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μετεγγραφές αδελφών φοιτητών
Σύστημα υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής και δηλώσεων αποποίησης δικαιώματος μετεγγραφής, για αδέλφια φοιτητές που σπουδάζουν σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα, τόσο μεταξύ τους όσο και από την Περιφερειακή Ενότητα στην οποία οι γονείς τους διαμένουν μόνιμα ή έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία κατοικίας.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μετεγγραφές φοιτητών Κυπριακής καταγωγής
Σύστημα αιτήσεων μετεγγραφής για φοιτητές που έχουν εισαχθεί με την ειδική κατηγορία των φοιτητών Κυπριακής καταγωγής.

Προσοχή: Σχετικά με τις κατηγορίες μετεγγραφών

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για μία μόνο κατηγορία δικαιούχων και ως εκ τούτου, αν υποβάλουν οριστική αίτηση μετεγγραφής με την μία κατηγορία δικαιούχων, δεν θα έχουν δυνατότητα να υποβάλουν οριστική αίτηση μετεγγραφής με άλλη κατηγορία. 

Για την εξαιρετική περίπτωση που κάποιος υποψήφιος υποβάλει οριστική αίτηση με μία κατηγορία δικαιούχων και αναθεωρήσει την απόφαση του, έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε άρση της οριστικοποιημένης αίτησής του για μία μόνο φορά και την υποβολή νέας αίτησης με την ίδια ή άλλη κατηγορία δικαιούχων.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου