Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Μετά τις 13.00 θα ανοίξει η εφαρμογή για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι η ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer.it.minedu.gov.gr δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους φοιτητές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΥΠΠΕΘ η εφαρμογή των μετεγγραφών θα είναι διαθέσιμη μετά τις 13:00 μ.μ.

Δείτε τι εμφανίζει αυτή τη στιγμή η σελίδα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών
Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις για κάθε εξέλιξη.

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την εγκύκλιο με όλες τις λεπτομέρειες (προθεσμίες, δικαιούχοι, δικαιολογητικά, μοριοδότηση κτλ) καθώς και τις αποφάσεις με τις αντιστοιχίες τμημάτων που ισχύουν.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή - Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/10/2018_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υπουργός,ενώ είχε δηλώσει το καλοκαίρι ότι οι μετεγγραφές θα γίνουν με το ισχύον σύστημα,προχώρησε τελευταία στιγμή σε τροποποήσεις, οι οποίες ανακατεύουν την τράπουλα. Πάνω στη βιασύνη τους οι γραμματείς του υπουργείου αντέγραψαν την περσινή εγκύκλιο όπως-όπως κι έτσι στο χωρίο για τις ενστάσεις διαβάζουμε ότι η επιτροπή θα προσέξει περισσότερο τις ισοβαθμίες που ισούνται ή υπερβαίνουν το ανώτερο κατά κεφαλήν εισόδημα (5 μόρια).Τους θυμίζω ότι μετά την τροποποίηση τα σχετικά μόρια έγιναν 6.
    Η κατακλείδα: Εγκύκλιοι που βγαίνουν στο πόδι, γραμμένοι στο παρά πέντε και χωρίς να περάσουν τη βάσανο των διορθώσεων, παίζοντας με τα νεύρα, τις ελπίδες και τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.Γιατί μετά από αυτό το λάθος μιας δημοσιευμένης στο ΦΕΚ εγκυκλίου,πώς θα αντιμετωπιστούν τελικά οι περιπτώσεις με τα 5 μόρια;
    Ας βγουν οι υπεύθυνοι να απαντήσουν,πριν ξεκινήσουν οι ενστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή