Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Δείτε την Υπουργική Απόφαση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τις πληγείσες περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Κω

21 pligΟ Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση που προβλέπει ειδικό ποσοστό θέσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τις περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Κώ που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.


Δείτε επίσης στο σύνδεσμο που ακολουθεί τη διάταξη που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Η κως γιατι; Γιατι να μην δωθεί ξεχωριστό ποσοστο για την κάθε πληγείσα περιοχή ;αλλη ζημιά έπαθε η μάνδρα ,θρηνησαμε ανθρώπους, και αλλη η Νέα Πέραμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά μάλλον θα έπρεπε να ενταχθούν στο ειδικό ποσοστό μόνο οι αποδεδειγμένα πλημμυροπαθείς των περιοχών αυτών και όχι όλοι όσοι κατοικούν στις παραπάνω περιοχές. Έτσι κινδυνεύουν να μην ευνοηθούν οι πραγματικά πλημμυροπαθείς. Όλα τα σπίτια πλημμύρισαν? Δε νομίζω.Η πλημμύρα σε ένα σπίτι είναι ίδια παντού. Σε κάθε περιοχή. Την ίδια καταστροφή φέρνει.
    Αντιθέτως ΜΠΟΡΕΙ και άτομα που δεν πλημμύρισαν να ζητούν και ποσοστά. Έλεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως. Μόλις αποφοίτησα τη Γ λυκείου απο την Μάνδρα, και το σπιτι μου καταστράφηκε ολοσχερως. Καθώς έδωσα πανελληνιες στο ΓΕΛ Μάνδρας, μας ήρθαν και... Μαθητές απο την Κρήτη και απο αλλες περιοχές για να εκμεταλλευτούν την μοριοδοτηση μας.

      Διαγραφή
  3. Γιατί δεν δόθηκε ποσόστωση και σε Κινέτα, Μάτι και Νέο βουτζά; Γιατί τους απέκλεισαν αυτούς δηλαδή αυτοί δεν έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους από τις πυρκαγιές; Ντροπή στο υπουργείο που τους απέκλεισε.... Θα πρεπε να δώσει ποσόστωση και φέτος και το 2019 σε αυτές τις περίοχες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δόθηκε το 20 0/0 μπόνους και ελεύθερες μετεγγραγές. Μην ξεχνάμε το γεγονός συνέβη πολύ μετά τη λήξη των πανελληνίων εξετάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ν. 4521/2018 το αναφέρει ρητά
    '' κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων περιοχών της Δυτικής Αττικής και της Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/10/a.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή