Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

10/7/2018 - ΤΑ ΝΕΑ - Εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στη σημερινή έκδοση (10/7/2018) παρουσιάζει εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018 σε ορισμένα τμήματα.

Σημείωση panelladikes24

Το panelladikes24 δεν υιοθετεί τις παραπάνω εκτιμήσεις, κατανοεί την αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους για τη διακύμανση των φετινών βάσεων και συνιστά σε όλους τους ενδιαφερόμενους να μην επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά από τέτοιου είδους δημοσιεύματα. 

Εφόσον, οι περισσότεροι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι την ανακοίνωση των Βάσεων 2018 (τέλη Αυγούστου) είναι διατεθειμένοι να διαβάζουν τέτοιου είδους αναλύσεις θα σας παρουσιάζουμε κατά διαστήματα ορισμένες μελέτες. 

Τέλος, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι τις περισσότερες φορές οι εκτιμήσεις των βάσεων διαφέρουν από τις πραγματικές και μάλιστα ορισμένες φορές για αρκετά μόρια.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


9 σχόλια:

  1. Πώς σας φαίνονται για αστυνομικές και πυροσβεστικές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγραψα 17.187 θεωρητικη πιστευω ειμαι μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά το σωστότερο μηχανογραφικο είναι αυτό που συμπληρώνεις σαν να έγραψες 20 σε όλα τα μαθήματα. Βάλτε τις σχολές με κριτήριο αυτό που σας αρέσει - ταιριάζει περισσότερο και μη σας απασχολούν τα μόρια. Καλή επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία σχέση με τη πραγματικότητα, απλά παίρνουν χαρτζιλικι από τις εφημερίδες και πρέπει κάτι να πουν..... Οι κλιμακωσεις μορίων που είναι το πιο σημαντικό δεν έχουν βγει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά πως τα βγάζουν? αφου δεν ξέρουν τι ζήτηση έχει η κάθε σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δείτε τις βάσεις προηγούμενων ετών θα δείτε ότι οι εκτιμήσεις σε ΕΛΑΣ και ΠΥΡ/ΚΗ δεν είναι λάθος.. Πέρυσι μόνο υπήρξε πτώση μικρή στην Αστυφυλακων και άνοδος στην Πυροσβεστών. Όσο παίρνουν τόσο λίγα άτομα μην περιμένετε μεγάλες πτώσεις... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΣΗ. Ξέρω πολλούς από πέρυσι που έπιαναν άνετα ΣΣΕ και προτίμησαν Αστ/κων. Δέστε τις βάσεις. 16001 ΣΣΕ όπλα,. 16301 Αστ/κων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα υπαρχει μια διαφορα οτι η ΣΣΕ ειναι μονο απο ενα πεδιο ενω η αστυφυλακων ειναι απο ολα τα πεδια.Συνεπως αυτο που λες δεν εχει σημασια γιατι οι περισσοτεροι που μπαινουν αστυφυλακων ειναι απο ανθρωπιστικων και οχι αο θετικων

      Διαγραφή