Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Από το panelladikes24 ευχόμαστε Καλά Αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Από το panelladikes24 ευχόμαστε Καλά Αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018Το panelladikes24 ενόψει της ανακοίνωσης των βαθμών στα μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επίσης, επισημαίνουμε τα εξής:

- η διαδικασία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ δεν εξαρτάται μόνο από τα παραπάνω αποτελέσματα αλλά και από την συμπλήρωση ενός κατάλληλα διαμορφωμένου Μηχανογραφικού Δελτίου σύμφωνα με τις επιθυμίες του υποψηφίου. 

- δε θα πρέπει να επηρεάσει τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου ο αριθμός των μορίων του κάθε υποψηφίου καθώς στο Μ.Δ. εκφράζεται το ''τι θέλω'' και όχι το ''τι μπορώ''.

- μην παρασύρεστε από δημοσιεύματα σε τηλεοράσεις, εφημερίδες και διαδίκτυο για τις Βάσεις 2018 καθώς δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις. Άλλωστε κάθε χρόνο η πραγματικότητα αποδεικνύει την εγκυρότητα ή μη των παραπάνω εκτιμήσεων.

- το panelladikes24 θα συνεχίσει να ενημερώνει για κάθε εξέλιξη με συνεχείς αναρτήσεις.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Δείτε τα αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2018

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/06/2018_52.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή