Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Τις επόμενες μέρες η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχουν αναληφθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση του προεδρικού διατάγματος με οποίο ρυθμίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις ένταξης της Σχολής Δόκιμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στην ανώτατη και ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Επίσης, θα καθοριστεί και η ακριβής κατάταξη των Τμημάτων των συγκεκριμένων Σχολών στα Επιστημονικά Πεδία και οι συντελεστές βαρύτητας σε δύο (2) μαθήματα ανά Σχολή ή Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση. 

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Τονίζεται ότι οι προαναφερθείσες αποφάσεις εκδίδονται το αργότερο μέχρι τη λήξη εκάστου σχολικού έτους και ισχύουν για τις πανελλαδικές εξετάσεις του επόμενου σχολικού έτους.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. Παλι ολη η θεωρητική θα τα φαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να μπει για να εχουμε πιθανοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζετε αν γινεται με 10% απτις πανελλαδικές του 18;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον του χρόνου θα είναι στα μηχανογραφικα θα είναι διαθέσιμη και με την κατηγορία του 10 τοις εκατό

      Διαγραφή
  4. Από μόρια τι πιστευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aκομα γίνονται οι διαβουλεύσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή