Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 - Αναλυτικές πληροφορίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 - Αναλυτικές πληροφορίεςΕνόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Πέμπτη 7/6/2018 για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 8/6/2018 για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σημειώνει ότι ο μηχανισμός είναι πανέτοιμος, τα εξεταστικά κέντρα της χώρας (858 για τα ΓΕΛ και 145 για τα ΕΠΑΛ) έχουν λάβει τις σχετικές οδηγίες και, όπως κάθε χρονιά, το Υπουργείο βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ..

Σημειώνεται ότι το panelladikes24 θα συνεχίσει και κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα κάθε εξέλιξη. Επίσης, θα δημοσιεύει καθημερινά τα εξεταζόμενα θέματα άμεσα και στη συνέχεια προτεινόμενες λύσεις για την καλύτερη ενημέρωση των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook. 

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



1 σχόλιο: