Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΥΠΠΕΘ - Αύριο η ανακοίνωση βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2018 - Τι πρέπει να γνωρίζετε

28 06 18apotelesmata1Το panelladikes24 είχε δημοσιεύσει από την Κυριακή 24/6 τη συγκεκριμένη πληροφορία με σχετική ανάρτηση. Δείτε εδώ.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 29-6-2018, μετά τις 13:00 σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Την ίδια ημέρα προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Τι ώρα και που θα δουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 τους βαθμούς τους στα μαθήματα που εξετάστηκαν

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/06/2018_35.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή