Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Από το 2019 η εισαγωγή φοιτητών στο νέο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο νέο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Αποτέλεσμα εικόνας για Από το 2019 η εισαγωγή φοιτητών στο νέο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο νέο Πανεπιστήμιο Î™Ï‰Î±Î½Î½Î¯Î½Ï‰Î½Ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά μα τα νέα Πανεπιστήμια στα Ιόνια Νησιά και στην Ήπειρο σημείωσε τα εξής: 

- τα τμήματα του νέου Ιονίου Πανεπιστημίου και του νέου Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πάρουν τους πρώτους φοιτητές τον Σεπτέμβριο του 2019

- για τους υπόλοιπους φοιτητές, θα ακολουθηθεί αυτό που συμφωνήσαμε και με τους φοιτητές στο ΤΕΙ Ηπείρου. Δηλαδή, θα ολοκληρώνουν τις σπουδές τους στο πρόγραμμα σπουδών που έχουν από τα ΤΕΙ και πριν πάρουν το πτυχίο τους θα πουν αν θέλουν να πάρουν πτυχίο ΤΕΙ ή αν θέλουν να συνεχίσουν να πάρουν πτυχίο του Πανεπιστημίου. 

- αλλά αυτό θα αποφασιστεί από τα επιμέρους τμήματα. Τα επιμέρους τμήματα θα αποφασίσουν αν ένας φοιτητής ή φοιτήτρια έχει ολοκληρώσει, πόσα καινούρια μαθήματα πρέπει να πάρει, για πόσο χρονικό διάστημα, 

- δεν αλλάζει τίποτα στα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου