Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ΠΚΕ για τις διαδικασίες εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για ημερομηνίες διεξαγωγής των ΠΚΕ για τις διαδικασίες εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2018Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ΠΚΕ για τις διαδικασίες εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2018, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής και το πρόγραμμα των ΠΚΕ σε κάθε σχολή,

- το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος των αιτήσεων και των δικαιολογητικών που υπέβαλαν οι υποψήφιοι (μέχρι 10/5 ήταν η προθεσμία) και αναμένονται οι ανακοινώσεις των Σχολών για τους υποψήφιους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά και τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στη σχετική προκήρυξη.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την προκήρυξη και πολλές αναρτήσεις με πληροφορίες για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2018.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου