Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2018 - Τι πρέπει να γνωρίζετε - Πότε θα τα παραλάβουν οι υποψήφιοι

Αποτέλεσμα εικόνας για Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2018 - Υποψήφιοι για το 10% των θέσεων ΓΕΛ χωρίς νέα εξέτασηΤο ΥΠΠΕΘ εξέδωσε εγκύκλιο σχετικά με το Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2018. 

Δείτε όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο

- Το Δελτίο Εξεταζομένου θα εκτυπώνεται προσυμπληρωμένο από το ΠΣ myschool.

- Με το Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2018, θα πρέπει να εφοδιαστούν από τα ΓΕΛ όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Ημερήσιων ή Εσπερινών ΓΕΛ. 

- Στο ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΓΕΛ, εκτυπώνονται αυτόματα και τα 4 ή 5 εξεταζόμενα μαθήματα. 

- Στο Δελτίο Εξεταζομένου υπάρχει η ένδειξη ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τα 4 ή 5 πανελλαδικά μαθήματα, όπου θα αναγραφεί (είτε από την εφαρμογή είτε χειρόγραφα) το ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τους υποψηφίους που εξετάζονται γραπτά ή το ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ή Βαθμολογικό Κέντρο) για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν προφορικά. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η αναγκαιότητα αναγραφής του ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ σε όλα τα Δελτία, αφού έχουν οριστεί τα Εξεταστικά Κέντρα. 

- Στην ένδειξη ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ θα εμφανίζονται προσυμπληρωμένα τα τυχόν ειδικά μαθήματα, στα οποία οι υποψήφιοι δήλωσαν στην Αίτηση - Δήλωση ότι επιθυμούν να εξεταστούν.

- Αφού εκτυπωθεί το Δελτίο εξεταζομένου και διπλωθεί στα δύο (η εμπρός όψη τα στοιχεία και η πίσω όψη τις οδηγίες), αν υπάρχει η δυνατότητα, καλό είναι να πλαστικοποιηθεί και να χορηγηθεί στους υποψηφίους. 

- Τα δελτία εξεταζομένου θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά της ταυτότητας των κατόχων τους που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς και στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων το τρέχον σχολικό έτος.

- Τα δελτία εξεταζομένου πρέπει να διανεμηθούν στους δικαιούχους μέχρι μέσα Μαΐου 2018

- Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, είναι ευνόητο ότι δεν θα παραλάβουν δελτίο εξεταζομένου, αφού δεν συμμετέχουν στις εξετάσεις. 

Δείτε επίσης:

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 - Αρχίζουν στις 7/6 για τα ΕΠΑΛ και στις 8/6 για τα ΓΕΛ - Πίνακες

Η εγκύκλιος με όλες τις λεπτομέρειες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2018

Απόφαση - Από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ ΓΕΛ - Μία εβδομάδα κενό θα έχουν οι υποψήφιοι μέχρι την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Πότε θα γίνουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα ΓΕΛ - Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα - Ημερομηνίες

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια: