Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Σχετικά με τη βαθμολόγηση των δοκιμίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για βαθμολόγηση των δοκιμίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018Το ΥΠΠΕΘ εξέδωσε εγκύκλιο σχετικά με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών Δ.Ε. στη διαδικασία βαθμολόγησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 


Ενόψει της οργάνωσης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, κρίνουμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε στους καθηγητές Δ.Ε., ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις «οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. της Διεύθυνσης στην οποία εδρεύει το Β.Κ., οι οποίοι δίδαξαν το οικείο μάθημα για ένα τουλάχιστον έτος την τελευταία διετία, εφ’ όσον ορισθούν από τον Πρόεδρο του οικείου Β.Κ. υποχρεούνται να συμμετάσχουν στη βαθμολόγηση γραπτών, είτε για την πρώτη είτε για τη δεύτερη βαθμολόγηση, ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να είναι μικρότερος των πενήντα (50)». 

Ως διαδικασία βαθμολόγησης νοείται είτε η βαθμολόγηση γραπτών δοκιμίων στα Βαθμολογικά Κέντρα, είτε η βαθμολόγηση των προφορικά εξεταζομένων υποψηφίων στα Βαθμολογικά ή Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. περσυ, ο ενας βαθμολογητης μου βαλε 12 στη περιλιψη και ο αλλος 22.... Ας αποφασισουν και τι θελουν επιτελους για να ξερουμε και πως θα γραωουμε και εμεις....αυτες οι δυο μοναδες διαφορα στα 20 ειναι μια στο μεσο ορο..αυτη η μια μοναδα ειναι 200 μορια...για 200 μορια,κυριοι φιλολογοι, μπορει καποιος να αναγκαστει να πληρωνει ενοικια για 4-5 χρονια....Εγω εχασα τη σχολη για την οποια εδινα δευτερη φορα γι αυτα τα 200 μορια... Αν δεν μπορειτε να αποφασισετε τι θελετε απλα .....να μην πω....Αντε γιατι την εχετε δει και πολυ μυαλα εσεις...Ενα φιλολογικο τελειωσατε και μας το παιζεται και πυρηνικοι φυσικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω γνωστη μου φιλη εκθεση βγηκε εκτος θεματος,ο ενας 96 και ο αλλος 89 στα 100. Εχω μανα φιλολογο το ποσο τα δεχεται ο καθενας αυτα π δοαβαζει οπως του αρεσει δν περιγραφεται

      Διαγραφή
  2. Εμένα πέρυσι ο ένας μου ειχε βαλει 17 και ο αλλος 15(Τελικό βαθμό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή