Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Επιστολή Γαβρόγλου στους αρχηγούς κομμάτων για νέο νόμο για τις Μετεγγραφές Φοιτητών

Με επιστολή του προς τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων -πλην της Χρυσής Αυγής- ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου παρουσιάζει την πρότασή του για ανάληψη διακομματικής νομοθετικής πρωτοβουλίας για το θέμα των Μετεγγραφών Φοιτητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε παρακάτω όσα αναφέρει ο υπουργός στην επιστολή




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Ευχομαι ο υπουργός να μεριμνησει και για τα παιδιά διαζευγμενων γονιων.Μονογονεις εκτός από τους χηρους/χηρες η τις ανυπαντρες μητέρες, είναι και οι διαζευγμενοι !Βοηθηστε αυτές τις οικογένειες να σπουδασουν τα παιδιά τους!!Ποση ακόμα ταλαιπωρια και γι αυτές τις μητέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι ο υπουργός να μεριμνησει και για τα παιδια διαζευγμενων γονιών!Μονογονεις δεν είναι μόνο οι χηρες/χηροι η οι ανυπαντρες μητέρες αλλά και οι διαζευγμενοι.Πόσο ακόμα θα ταλαιπωρουνται και αυτες οι ευαλωτες κοινωνικές ομάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΚΚ 5800 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γαβρογλου μονο λόγια ειναι,και νομος να βγει με συναίνεση όλων των κομμάτων θα πάρουν παλι αυτοί που εχουν μπάρμπα στην Κορωνη,γιατι απο την στιγμή που παιδια είχαν τα κρητηρια και δεν πήραν τότε για ποιον λογο βάζει κρητηρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες οι διαζευγμενες μητέρες πρέπει ν αρχισουμε τις διαμαρτυρίες! Κανένας σύλλογος δεν μας υποστηρίζει! Σύλλογοι υποστηρίζουν αμεα,πολυτεκνους,τριτεκνους και καλά κάνουν. Μόνο εμείς ξέρουμε με ποσες δυσκολίες έχουμε μεγαλώσει τα παιδιά μας,άλλες ανεργες και άλλες με 300ευρώ το μηνα!Καταφωρη αδικία να μην παιρνουν τα παιδιά μας μετεγγραφη. Διαμαρτυρηθειτε με όποιο τρόπο μπορείτε! Πρέπει να μπουν στο β εξάμηνο και αυτά τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή