Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αύριο τελικά η κατάθεση στη Βουλή του σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Αποτέλεσμα εικόνας για panelladikes24 Σε λίγο η κατάθεση στη Βουλή του σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής ΑττικήςΑύριο τελικά κατατίθεται οριστικά στη Βουλή το σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου πριν λίγο στη Βουλή ενώ η ψήφιση του σ/ν θα γίνει στις επόμενες δεκαπέντε μέρες.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός διέψευσε ακόμα και το ΥΠΠΕΘ σχετικά με το χρόνο κατάθεσης του σ/ν στη Βουλή, αφού λίγο νωρίτερα το υπουργείο είχε ενημερώσει επίσημα ότι η κατάθεση του σ/ν θα γίνει σήμερα.

Στο συγκεκριμένο σ/ν θα περιλαμβάνονται πέρα από την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τις διετείς δομές για τους αποφοίτους ΕΠΑΛ και επιπλέον

- ρύθμιση για τις μετεγγραφές φοιτητών,

- ρύθμιση με ευεργετικές διατάξεις για υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από σεισμόπληκτες περιοχές και περιοχές που έχουν πληγεί ή πρόκειται να πληγούν από άλλες φυσικές καταστροφές, όπως είναι οι πλημμύρες.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη και στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Τα παιδια χωρις αδερφια φοιτητες θα τα συμπεριλαβει η τροπολογια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ενστασεις των κατ εξαιρεση , υπαρει περιπτωση να εξεταστουν ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατατέθηκε στη Βουλή το σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Εντός δεκαπενθημέρου η ψήφισή του

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/02/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή