Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - Νέο τμήμα για προπτυχιακές σπουδές στη «Δημόσια Διοίκηση»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - Νέο τμήμα για σπουδές στη «Δημόσια Διοίκηση»ΦΕΚ Β΄ 201/2018 - Υ.Α. Αριθμ. 4220/Ζ1 - Έγκριση προπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π., με τίτλο «Δημόσια Διοίκηση»

Με την Υ.Α. Αριθμ. 4220/Ζ1 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 201/2018 εγκρίνεται το προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), με τίτλο «Δημόσια Διοίκηση» (ΔΗΔ), που καθόρισε η Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π. στην 356η/09.10.2017 συνεδρίασή της.

Στόχος του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει μαθήματα που αφορούν τόσο τη θεωρία της δημόσιας διοίκησης και πολιτικής, όσο και τη πρακτική εφαρμογή μεθόδων οργάνωσης και λειτουργίας του δημοσίου τομέα, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων σπουδών στη «Δημόσια Διοίκηση». 

Η φοίτηση στο Πρόγραμμα είναι τετραετής, δικαίωμα δε συμμετοχής σ' αυτό έχουν όλοι όσοι εμπίπτουν στα γενικά κριτήρια υποψηφιότητας για σπουδές στο Ε.Α.Π. 

Για την απόκτηση πτυχίου απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση των είκοσι τεσσάρων(24) Θεματικών Ενοτήτων του Προγράμματος.


Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την εισαγωγή φοιτητών στο ΕΑΠ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου