Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ο Υπουργός Παιδείας για τις αλλαγές στο Λύκειο και τις διαδικασίες εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τις Μετεγγραφές Φοιτητών, την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, τις συνεργασίες μεταξύ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, τις διετείς δομές εκπαίδευσης εντός ΑΕΙ κ.ά.

gavr5Ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου με άρθρο του στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ αναφέρθηκε στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης σε όλες τς βαθμίδες της εκπαίδευσης.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




12 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΟΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ;ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ;ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ;ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ;ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΊΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ?????ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιωση τώρα για τα παιδιά που έχουν διαζευγμενους γονείς και μεγαλωνουν με μία μητέρα ανεργη με μηδενικο εισόδημα και εχουν εξαφανισμενο "πατέρα "!!Κύριε υπουργε σκεφτειτε και αυτές τις οικογένειες! Αν δεν ειναι οι μετεγγραφες και γι αυτές τις κατηγορίες οικογενειών, τότε για ποιους είναι;;ΔΕΙΞΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιους διαζευμένους, εδώ πέρσυ είχανε κυνηγήσει τα τέκνα άγαμης μητέρας με κάτι εγκυκλίους που γράφανε μέσα ότι να' ναι και στο τέλος πήρανε μετεγραφή όλα τα πλοσιόπαιδα με τους δύο γονείς τους που ήρθαν με τα ακριβά τους αυτοκίνητα και τα πήραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ .ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ . ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΤΟΛΜΗ , ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ , ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ,ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ , ΑΔΕΡΦΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ , ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ! ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενταξει ολοι θελουν μεταγραφη.Ρωτατε τα πανεπιστημια ομως της Αττικης αν τους χωρανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα, οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ ομάδες έπρεπε να έχουν ήδη πάρει μετεγγραφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονο τα παιδια των χωρισμένων οικογενειών πρεπει να πάρουν μετεγγραφή;Τα αλλα παιδια με δυο γονείς και έναν μισθό ειναι πλουσιόπαιδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας διαβάζατε περισσότερο να πηγενατε ολοι στην Αθηνα.Γι’αυτο φτιάχτηκαν πανεπιστημια σε όλη την Ελλάδα για να σπουδάσουν ολοι και οι καλοί και κακοί μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να υπάρχει αξιοκρατία στις μεταγραφές δεν έχει σχέση το παραπάνω, και εξάλλου υπάρχουν και υψηλόβαθμες σχολές που είναι στην επαρχία.Υπαρχουν αριστούχοι μαθητές που σπουδάζουν στην επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκτός απο ιατρική και νομική δεν υπαρχει αλλη υψηλόβαθμη σχολη στην επαρχία .Και οσο για τις μετεγγραφες θα πρεπει να μεν να βλέπουν τα κριτήρια που βάζει το υπουργειο ,αλλα και την βαθμολογια που έπιασε την σχολη αν υπαρχει αξιοκρατία,γιατι κάποιος που διαβάζει για να πιάσει σχολη στην Αθηνα δεν μπορει να εχει την απαιτηση να παει και κάποιος με χαμηλότερα μορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου το Υπουργείο βγάζει τα κριτήρια αφού έχουμε δηλώσει το μηχανογραφικό!! Πέρσυ για παράδειγμα είχε βγαλει εγκύκλιο τον Οκτώβριο για τα τέκνα αγαμης μητέρας, η οποία μάλιστα δεν ήταν σύμφωνη με το νόμο. Επομένως, δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, κάθε χρόνο κάτι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή