Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών για την εισαγωγή στις σχολές των υποψηφίων έτους 2017 από τα σεισμόπληκτα νησιά

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών για την εισαγωγή στις σχολές των υποψηφίων έτους 2017 από τα σεισμόπληκτα νησιάΤο ΥΠΠΕΘ, με ρύθμιση που προωθεί στο σχέδιο νόμου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μεταθέτει για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, τις σχολές των σωμάτων ασφαλείας και τις σχολές ΑΕΝ Πλοιάρχων - Μηχανικών για τους υποψήφιους των σεισμόπληκτων νήσων Λέσβου, Χίου, Οινουσών και Ψαρών σύμφωνα με την ρύθμιση που είχε ψηφιστεί το φθινόπωρο.

Μέχρι τώρα όλοι ανέμεναν τις ανακοινώσεις των συναρμόδιων υπουργείων. Όμως, το ΥΠΠΕΘ με πρόσχημα ότι η ρύθμιση ψηφίστηκε αργότερα από την έκδοση των αποτελεσμάτων επιθυμεί να μεταθέσει την εφαρμογή της ρύθμισης για το επόμενο έτος (2018-2019). 

Δείτε τη θέση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Υπουργείου Εσωτερικών και την απάντησή τους στη Βουλή σε σχετική ερώτηση όπου θεωρούν ότι είναι έτοιμοι για την υλοποίηση της απόφασης.



Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου