Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Αύριο (17/12) θα γίνει η παρουσίαση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής από τον Πρωθυπουργό - Ποιες οι επόμενες ενέργειες

Αποτέλεσμα εικόνας για παρουσίαση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σχολες τμηματα επαγγελματικα δικαιωματα μηχανογραφικο δελτιο 2018Αύριο 15 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το νέο Πανεπιστήμιο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που θα προκύψει από τη συνένωση του ΤΕΙ Αθήνας με το ΤΕΙ Πειραιά.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Αττική που πραγματοποιείται στην Ελευσίνα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομιλία του κ. Τσίπρα είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα στις 19.30.

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

- Ο υπουργός Παιδείας θα θέσει το προσχέδιο ίδρυσης του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε ολιγοήμερη διαβούλευση.

- Στη συνέχεια το σχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα κατατεθεί, προς ψήφιση, στη Βουλή έτσι ώστε οι νομοθετικές πρωτοβουλίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του 2018.

Ωστόσο μετά την αυριανή ομιλία του Πρωθυπουργού ελπίζουμε να έχουμε πιο αναλυτικά χρονοδιαγράμματα.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να βρίσκονται στα Μηχανογραφικά Δελτία έτους 2018 οι σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Δείτε επίσης: 







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Υπουργός Παιδείας: Από αύριο (18/12) σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Άλλες σημαντικές επισημάνσεις

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/12/1812_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωθυπουργός: Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Από αύριο σε διαβούλευση το σχετικό σχέδιο νόμου - Άμεσα η ψήφισή του

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/12/blog-post_34.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή