Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Τα μαθήματα «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» και «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ» θα αποτελούν κλάδο του μαθήματος «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στη Γ΄ Λυκείου από το τρέχον σχολικό έτος

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα μαθήματα «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» και «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ» θα αποτελούν κλάδο του μαθήματος «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στη Γ΄ ΛυκείουΔημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ Β΄ 3768/2017 αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες τα μαθήματα Γενικής Παιδείας «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» και «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ» της Γ΄ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου αποτελούν κλάδους του μαθήματος «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ». Η ισχύς των αποφάσεων αυτών αρχίζει από το σχολικό έτος 2017-2018.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη εξέλιξη ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες και για τα αντίστοιχα μαθήματα των ΕΠΑΛ. Μάλιστα, στα ΕΠΑΛ θα ισχύσουν αλλαγές και στην εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνκής Γλώσσας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018.

Δείτε επίσης: 








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Αλλάζει από φέτος η διαδικασία απόκτησης απολυτηρίου ΓΕΛ - Δείτε το έγγραφο με όλες τις λεπτομέρειες

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/11/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς θα είναι πλέον η εξέταση στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (Νεοελληνική Γλώσσα και Νεοελληνική Λογοτεχνία) στη Γ΄ Λυκείου - Από φέτος οι αλλαγές - Λεπτομέρειες

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/11/blog-post_64.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή