Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκληση Επιτυχόντων - Εισακτέων της Ειδικής Κατηγορίας του Ν.3648/08 Αρ. 11 παρ. 1γ (Έλληνες του Εξωτερικού) σε ΣΜΥΑ Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018

ΠολυμέσαΑπό το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) οι επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2017 της Ειδικής Κατηγορίας του Ν.3648/08 Αρ. 11 παρ. 1γ (Έλληνες του Εξωτερικού), όπως παρακάτω:

α. Οι εισακτέοι στη ΣΜΥΑ και των τριών Κατευθύνσεων, στις 11 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι Αττικής.

β. Οι εισακτέοι στην Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης, μετά την ορκωμοσία τους, θα μεταβούν στις εγκαταστάσεις της Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών, στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη, για υλοποίηση της περαιτέρω εκπαίδευσης.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου