Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων στο ΑΠΚΥ - Πληροφορίες για τις εγγραφές των νέων φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων στο ΑΠΚΥ - Πληροφορίες για τις εγγραφές των νέων φοιτητώνΟλοκληρώθηκε χθες, 5 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή σε 21 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ (επιπέδου Μάστερ) και 4 ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη σπουδών Σεπτέμβριος 2017).

Η εξέταση των αιτήσεων όλων των υποψηφίων με βάση τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισδοχής στο εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών έχει ολοκληρωθεί και οι υποψήφιοι θα λάβουν ενημέρωση στο προσωπικό ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο οι νεοεισερχόμενοι και στο φοιτητικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο οι υφιστάμενοι φοιτητές.

Τα χρονοδιαγράμματα για τις επόμενες ενέργειες των υποψηφίων, αλλά και των υφιστάμενων φοιτητών είναι: 
- Αποδοχή προσφερόμενης θέσης (νεοεισερχόμενοι): μέχρι την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί.
- Εγγραφές και Προσθαφαιρέσεις σε Θεματικές Ενότητες: από τις 8 Σεπτεμβρίου (12.00 το μεσημέρι) έως τις 12 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι).
- Καταβολή Προκαταβολής: από τις 8 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή στο +357 22411711 και στο records@ouc.ac.cy.

Το ΑΠΚΥ είναι δημόσιο και αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και αξιόπιστων τίτλων σπουδών για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας. Αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου