Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Αίτηση εισιτηρίων εξετάσεων & υποβολή δικαιολογητικών υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις εισιτήριες εξετάσεις του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αίτηση εισιτηρίων εξετάσεων & υποβολή δικαιολογητικών υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις εισιτήριες εξετάσεις του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘΕκ μέρους της επιτροπής Εισιτηρίων εξετάσεων καλούνται οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εισιτήριες εξετάσεις που διενεργεί το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Α.Π.Θ., για την εισαγωγή σπουδαστών στο πρώτο εξάμηνο σπουδών, α.ε. 2017-1018, να προσέλθουν στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Ικονίου 1, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 56430, για την υποβολή των δικαιολογητικών τους, από 21 έως 30 Αυγούστου 2017 και κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00.

Ως απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των υποψηφίων από τον νόμο έχουν ορισθεί:

1. Έντυπη αίτηση συμμετοχής, η οποία χορηγείται από το Τμήμα

2. Τίτλο απόλυσης ή αποδεικτικό απόλυσης από την αρμόδια εκπαιδευτική αρχή της χώρας του υποψηφίου (τίτλος ενιαίου Λυκείου ή Γενικού Λυκείου ή εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισότιμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού).

Όσοι από τους υποψήφιους κατέχουν τίτλο μέσης εκπαίδευσης αλλοδαπής, οφείλουν να προσκομίσουν επικυρωμένο αντίγραφο:

α) του τίτλου απόλυσής τους μεταφρασμένο από την ελληνική διπλωματική αρχή στο εξωτερικό ή από τη μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. Επίσης γίνονται δεκτές μεταφράσεις που γίνονται από δικηγόρο που έχει το δικαίωμα μετάφρασης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 παρ. 2γ του ν.4194/2013 και

β) βεβαίωση της αρμόδιας εκπαιδευτικής ή διπλωματικής αρχής της οικείας χώρας από την οποία να προκύπτει ότι ο τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που κατέχουν τους παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας αυτής.

Απαραίτητη είναι η επίδειξη από τον υποψήφιο της ταυτότητάς του ή του διαβατηρίου του (VISA) ή της άδειας παραμονής του αν διαμένει στην Ελλάδα.

3. Αστυνομική ταυτότητα.

4. Δύο (2) φωτογραφίες τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων μπορούν επίσης να υποβληθούν από τρίτο άτομο νομίμως εξουσιοδοτημένο ή να τα σταλούν στην διεύθυνση:

Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών για την συμμετοχή στις εισιτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ,
Ικονίου 1, Σταυρούπολη,
Θεσσαλονίκη, ΤΚ 56430.

εντός της ανωτέρω προθεσμίας, με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ ή Υπηρεσία Ταχυμεταφορών (Courier), με σχετική εξουσιοδότηση, για την κατάθεση των δικαιολογητικών και την παραλαβή του δελτίου εξεταζομένου.



Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Καλών Τεχνών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά,δεν ξέρω.Σκέφτομαι να δώσω.Είναι δύσκολο να μπει κανείς;Ισχύουν όσα έχω ακούσει περί διαφθοράς στις εισαγωγικές εξετάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο οτι μου εχουνε πει τα μεσα κτλ. δεν ισχυουν αλλα ποτε δεν ξερεις. Δεν εχεις και δεν νομιζω οτι χανεις κατι αν τελικα δωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε μας έχουν γκαστροσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή