Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Διευθύνσεις Δ.Ε. που θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων της ειδικής κατηγορίας «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό», για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το έτος 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Διευθύνσεις Δ.Ε. που θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων της ειδικής κατηγορίας «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό», για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το έτος 2017Με σημερινή απόφαση του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου καθορίστηκαν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες θα λειτουργήσουν τα Εξεταστικά Κέντρα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων με την ειδική κατηγορία «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό», για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για το έτος 2017.

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω διευθύνσεις:

- Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας,

- Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται νέα απόφαση με τον ορισμό των εξεταστικών κέντρων.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τα νέα για τους Έλληνες του εξωτερικού.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου