Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τη Δευτέρα 10/7 η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα ειδικά μαθήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Τη Δευτέρα 7/7 η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα ειδικά μαθήματαΣύμφωνα με πληροφορίες του panelladikes24, η ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων που εξετάστηκαν στα ειδικά μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 θα γίνει τη Δευτέρα 10/7/2017 εκτός απροόπτου

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

3.15 μ.μ. - Ανακοίνωση ΥΠΠΕΘ για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων, που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 30-6-2017, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 10-7-2017 περί τις 13:00.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

Δείτε επίσης: Σχετικά με τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

 1. 7/7 είναι Παρασκευή, μιλάμε για το 2017!!!!!
  Δευτέρα είναι 10/7.
  Λίγη προσοχή γιατί οι απόφοιτοι και οι γονείς περιμένουν με αγωνία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανώς πρόκειται για λάθος στην ημερομηνία και το οποίο διορθώθηκε άμεσα. Τη Δευτέρα θα γίνει η ανακοίνωση των βαθμών στα ειδικά μαθήματα.

   Το panelladikes24 βρίσκεται κοντά στους υποψήφιους με υπευθυνότητα και έχει αποδείξει ότι έχει σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

   Διαγραφή