Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων - Όλες οι εξελίξεις

Το panelladikes24 σας παρουσιάζει σε μία ανάρτηση όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων για το ακαδημαικό έτος 2017-2018

Στρατιωτικές Σχολές

Βρίσκεται σε εξέλιξη η προθεσμία (έως 9/6) για την υποβολή ελλιπών δικαιολογητικών από τους υποψήφιους μετά των έλεγχο των αιτήσεων και των δικαιολογητικών που πραγματοποίησαν οι Σχολές. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι δεκτοί υποψήφιοι που λάβουν μέρος στις ΠΚΕ όπως και το πρόγραμμα των εξετάσεων αυτών.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Αστυνομικές Σχολές 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017. Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 15-06-2016.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.

Πυροσβεστικές Σχολές

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί από την Δευτέρα 19/06/2017 έως και την Τρίτη 27/06/2017. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως από την Τρίτη 20-06-2017 έως και την Τετάρτη 28-06-2017 και από ώρα 09:00 έως 18:00 στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών για τις λοιπές διαδικασίες που προβλέπονται στην προκήρυξη.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή 1142 σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Η τελευταία προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών υποψηφίων της Πρώτης Γενικής Κατηγορίας (με τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ) ορίζεται η Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017 και των υποψηφίων της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας (με τη διαδικασία κατάθεσης απολυτηρίου Λυκείου, τα αποτελέσματα της οποίας εκδίδει το ΥΝΑΝΠ), η Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




6 σχόλια:

  1. παιδια να ρωτησω,καποιος που εχει παρει βιολογια αντι για μαθηματικα ως τεταρτο μαθημα,μπορει να δηλωσει στρατιωτικες σχολες οπως ΣΣΕ,ΣΜΥΝ,ΣΝΔ??η μονο οτι εχει να κανει με ιατρικα μπορει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μονο ο,τι εχει να κανει με ιατρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστω πολυυ! :)Και εγω αυτη την εντυπωση ειχα αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω!Επομενως ειναι αρκετα λιγοι αυτοι που εχουν δικαιωμα να δηλωσουν αυτες τις σχολες σε σχεση με το παλιο συστημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορώ να κν δύο ερωτήσεις...1) για να πάω εμπορικό ναυτικό πρέπει να κν κάποια διαδικασία με δικαιολογιτηκα ή κατευθείαν στο μηχανογραφικο...2)τα αθλήματα για αστυνομια και πυροσβεστική τα δινω αφού περάσω στην σχολή ή πριν??? Μου δίνουν μορια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντησω για το 1) για να μπεις στην αεν πρεπει να διαβασεις την φετινη προκηρυκη και να υποβαλεις τα δικαιολογιτικα εωσ 06/07.Μετα απο αυτο εφοσον εχεις συγκεντρωσει τα μορια δηλωνεις τις σχολες που θελεις στο μηχανογραφικο.
      Παντος εχω να πω ντροπη στην ΕΛΛΑΔΑ να ζηταει χρηματα απο τον καθε μαθητη (παραβολα) χωρις να γνωριζει αν θα μπει στην σχολη αυτη.

      Διαγραφή
  5. Τα αθληματα για την αστυνομια και την πυροσβεστικη τα δινεις πριν μπεις στη σχολη ,ειναι υποχρεωτικά και δεν σου δινουν μορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή