Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Οδηγίες έκδοσης βεβαίωσης σχολικής νίκης και εγγραφής στον ειδικό πίνακα της Γ.Γ.Α. και Αιτήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Οδηγίες έκδοσης βεβαίωσης σχολικής νίκης και εγγραφής στον ειδικό πίνακα της Γ.Γ.Α. και ΑιτήσειςΑπλούστευση διαδικασιών υποβολής και έκδοσης Βεβαιώσεων Πανελλήνιας ή Παγκόσμιας σχολικής νίκης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εγγραφής στον Ειδικό Πίνακα Αθλητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε συνεργασία με τη Γ.Γ.Α., στο πλαίσιο της απλούστευσης των διαδικασιών και μείωσης της γραφειοκρατίας, με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, προχώρησε στην αλλαγή της διαδικασίας υποβολής, έκδοσης των Βεβαιώσεων Πανελλήνιας ή Παγκόσμιας σχολικής νίκης και εγγραφής στον Ειδικό Πίνακα διακριθέντων των μαθητών/τριών - αθλητών/τριών της Γ.Γ.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται όπως υποβάλουν ταυτόχρονα τις παρακάτω αναγραφόμενες Αιτήσεις:

α) την Αίτηση βεβαίωσης νίκης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με τα απαραίτητα δικαιολογητικά [1] και

β) την Αίτηση εγγραφής στον ειδικό πίνακα της Γ.Γ.Α. [2]

δια μέσου της υπηρεσίας ηλεκτρονικής διαχείρισης αιτήσεων των πολιτών του ΥΠ.Π.Ε.Θ. https://mydocs.minedu.gov.gr (η οποία διατίθεται μόνο για πολίτες που διαθέτουν λογαριασμό στο TaxisNet)

ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση physea@minedu.gov.gr της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής (για όσους δενδιαθέτουν λογαριασμό στο TaxisNet). 

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής, προς διευκόλυνση των πολιτών, θα παραλαμβάνει και τις δύο (2) αιτήσεις συμπληρωμένες και κατόπιν θα προβαίνει:

- στην αποστολή στον/στην αιτούντα ακριβές αντιγράφου της εκδοθείσας «Βεβαίωσης νίκης» του ΥΠ.Π.Ε.Θ. δια μέσου της δηλωμένης στην αίτηση ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) ή ταχυδρομικά εφόσον το επιθυμεί και το έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος/η

- στην κατάθεση της (β.) αίτησης στο πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α., (που εδρεύει στο ίδιο κτίριο με το ΥΠ.Π.Ε.Θ.), συνοδευόμενη με τη «Βεβαίωσης νίκης» του ΥΠ.Π.Ε.Θ. προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στον Ειδικό Πινάκα διακριθέντων αθλητών της Γ.Γ.Α.

[1] Φωτοτυπία της επικυρωμένης μαθητικής καρτέλας (στοιχεία μαθήτριας/τη) από το Διευθυντή του Λυκείου & φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του/της ενδιαφερομένου/νης

[2] Σε περίπτωση που καταθέσει ο /η ίδιος/ια στο κεντρικό πρωτόκολλο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. την αίτηση (α) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προς την Δ/νση Φυσικής Αγωγής, τότε οφείλει να παραδώσει και την αίτηση (β) στον 1οόροφο, γραφείο 1087, προκειμένου να αποσταλεί υπηρεσιακά από τη Δ/νση Φυσικής Αγωγής προς την Γ.Γ.Α..



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


4 σχόλια:

  1. Βγήκαν οι πκε αστυνομίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζεται εάν τα μόρια από πανελλήνια νίκη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αστυνομία και πυροσβεστική ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου δν γίνεται αυτό. Σε αει /ΤΕΙ γίνετα μόνο νομίζω.

      Διαγραφή
  3. Που πρεπει να παω στην Γ Γ Α η Υπ.π.εθ που ειναι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή