Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ ΕΠΑΛ Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017- Μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2017 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).

- Μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ 2017 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).

- Μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ 2017 με το Παλαιό σύστημα, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση (πατήστε εδώ).

- Μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ-Α΄ 2017 με το Παλαιό σύστημα, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση (πατήστε εδώ).

Για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. ξεχωριστα μηχανογραφικα για το 10% υποψηφιου νεου παλαιου επιτελους ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ αντε να ρθει και η τροποποιηση για το υποποσοστο που αναλογει για τους παλαιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι κι αλλιως θα ηταν χωριστα αλλα για τις ιδιες θεσεις μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημερα ρωτησα στην επιτροπη εξετασεων του υπουργειου και ηταν ξεκαθαροι οτι δεν προκειται να γινει καμια αλλαγη διοτι εχει ληξει η προθεσμια για τις αιτησεις στρατιωτικων σχολων και δεν μπορει να γινει διαχωρισμος πλεον.Δεν θα αλλαξει κατι.

      Διαγραφή
  3. και εγω ρωτησα και μου ειπαν οτι θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα βγαλει ενημέρωση για μηχανογραφικο με το νέο σύστημα για το 10%;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μηχανογραφικο των ΕΠΑΛ για το 10% με το νεο συστημα ειναι το ιδιο με το μηχανογραφικο δελτιο των ΕΠΑΛ με νεο συστημα.Το λεει κατω κατω στις πληροφοριες

      Διαγραφή
    2. Το ιδιο ισχυει και για τα ΓΕΛ οσον αφορα το 10% με το νεο συστημα;;

      Διαγραφή
    3. Δυστηχως για αυτο δεν ξερω.Ανοιξε ολα τα μηχανογραφικα που εχει αναρτησει το υπουργειο παιδειας και πηγαινε κατω κατω στις πληροφοριες οπου και θα το λεει για το 10%

      Διαγραφή
  5. Ο γιος μου εδωσε περσι εξετάσεις και φετος θελει να υποβάλει μηχανογραφικό για εισαγωγή χωρίς εξετάσεις.Επρεπε να εχει υποβάλει καποια δηλωση?Ποια η διαδικασία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή