Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ έτους 2017 - Ο τελικός αριθμός των εισακτέων ανέρχεται σε 1142 σπουδαστές

Αποτέλεσμα εικόνας για Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ έτους 2017 - αριθμός των εισακτέωνΜε Απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθορίσθηκε ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών κατά το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018, καθώς και οι προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών των υποψηφίων.

Με βάση την Απόφαση:

- πρόκειται να εισαχθούν 597 Πλοίαρχοι και 545 Μηχανικοί (συνολικά 1142 σπουδαστές/σπουδάστριες) στις Α.Ε.Ν.,

- η τελευταία προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών υποψηφίων της Πρώτης Γενικής Κατηγορίας ορίζεται η Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017 και των υποψηφίων της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας η Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017.

Σημαντική εξέλιξη - Μέχρι την Πέμπτη 13/7 οι αιτήσεις για τις ΑΕΝ από τους υποψήφιους της Πρώτης Γενικής Κατηγορίας

Απόφαση καθορισμού του αριθμού σπουδαστών/στριών στις ΑΕΝ ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 [Ψ4ΟΥ4653ΠΩ-ΞΧΑ]

Επίσης, με την αριθ. πρωτ.: 2232.1/40901/2017/06-06-2017 Προκήρυξη Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκηρύχθηκε η εισαγωγή συνολικά 1142 σπουδαστών/σπουδαστριών (597 Πλοιάρχων και 545 Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.


Εγγραφή χρήστη στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. (προϋπόθεση για καταχώρηση αίτησης AΕΝ) https://regusr.hcg.gr/

Ηλεκτρονική καταχώρηση αίτησης ΑΕΝ https://eisaen.hcg.gr/



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


140 σχόλια:

  1. Γεια σας οι βαθμοι των παννεληνιων βγαινουν 29 ιουνιου εχουν καμια σχεση τα δικαιολογιτικα με τους βαθμους.Αν οχι τοτε πρεπει να στειλω για μηχανικος στην αεν, και αν τα στειλω και πχ δεν περασω εχει σημασια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλισπέρα, απο πια ημερομηνια εως πια μπορουμε να φερουμε τα δικαιολογητικα στην αναλογη αεν εισαγωγης μας και την προκιρηξη την διαβαζουμε απο το ιντερνετ ή μπορουμε να την παρουμε και απο την αναλογη αεν εισαγωγης μασ εντειπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο σημερα εωσ και 7 ιουλιου ειναι τα δικαιολογητικα οσον αφορα την προκηρυξη θεωρω πως ειναι καλυτερο να την κατεβασεις μεσω ιντερνετ ειναι πιο βολικο και αμεσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμενω περιπου 12+ βαθμο πανελληνιων πιστευω πως με 12-13 περναω σιγουρα για αεν μηχανικων επισης ειμαι τριτεκνος με αδελφο 67%+ αναπηρια.Εαν θα μπορουσε καποιος να μου πει οτι περναω σιγουρα θα μου εδινε αυτοπεποιθηση και ισως θα με βοηθουσε να κοιμηθω τα βραδια διοτι κοιμαμε το πολυ 4 ωρες την ημερα λογο αγχους και διαβαζω ολη μερα.Τελος η περσινη βαση για τριτεκνους ηταν περιπου 9300.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε όλα καλά θα πάνε,μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο,δώσε τώρα με ηρεμία τα μαθήματά σου και από Σεπτέμβρη θα είσαι στην Αεν.Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. Όλα καλά θα πάνε να κοιμάσαι ήσυχος και θα είσαι στη σχολή τον Σεπτέμβριο

      Διαγραφή
  5. καλησπέρα λειτουργεί φέτος υγειονομική επιτροπή (ΥΕΑΝΕΘ) στην Κεφαλονιά για τις ιατρικές εξετάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα να με ενημερώσετε σε ποια κατηγορία ανήκουν αυτοί που έχουν τελειώσει Γενικό Λύκειο και θα χρησιμοποιήσουν το απολυτήριο τους συν τη θαλάσσια υπηρεσία. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη δεύτερη γενική κατηγορία. Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη.

      Διαγραφή
  7. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε σε περιπτωση που ξερετε αν περασεις στην αεν τι χαρτια σου κρατανε εκει για την εγγραφη και για ποιο λογο τα κρατανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η προκήρυξη λέει 985 γιατί γράψατε τέτοια ανακοίνωση; (1142) Μπορεί να κάνω και λάθος εξηγήστε μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα 985 ειναι χωρις τις ειδικες κατηγοριες πχ πολυτεκνοι τριτεκνοι αναπηριες θυματα πολεμου παντος αν θες να το τσεκαρεις μπες στην προκηρυξη στος τελος των 25 σελιδων εχει εναν αναλυτικο πινακα σχετικα με το ερωτημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εδώ πάνω λέει 1142 σπουδαστές

      Διαγραφή
    2. Φίλε εδώ πάνω λέει 1142 σπουδαστές

      Διαγραφή
    3. Οπως σου τα εξηγεί ο φίλος πιο πάνω. Οι επιπλέον των 985 αφορούν ειδικές κατηγορίες.

      Διαγραφή
  10. Θέλω να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις,,,μένω στη Σέρρες και δεν ξέρω από που πρέπει να πάρω παραπεμπτικό και που να τις κάνω! Μπορείτε να με βοηθήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο λιμενική αρχή λέει το ΦΕΚ. Εγω θα πήγαινα στην πλησιέστερη πόλη με λιμεναρχείο. Κάνε και μια ερώτηση στο δημαρχείο σας αν και αμφιβάλω.

      Διαγραφή
  11. Με 20500 πιστευετε περναω Πλοιαρχων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα εξαρτηθεί απο τον ανταγωνισμό και κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει υπεύθυνα. Ειναι καλό νούμερο πάντως το 20500. Καλη επιτυχια.

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα, θα ήθελα να με ενημερωσετε αν γίνεται σχετικά με την δεύτερη κατηγορία..τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω για να δηλωσω και τις δυο σχολές; Θα πρέπει να στείλω κάποια χαρτιά;
    Επειδή δεν κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω οτι δεν θελεις αυτην την απαντηση αλλα κανε τον κοπο να διαβασεις ολη την προκηρυξη αναγραφει λεπτομερος ολα τα δικαιολογιτικα θεωρω πως αν το κανεις αυτο θα λυθει το ερωτημα σου 20 σελιδες ειναι ολο και ολο.Αν δεν καταλαβες παλι...

      Διαγραφή
    2. https://eisaen.hcg.gr/ Θα κανεις ηλεκτρονικη αίτηση εδώ και εδώ θα δηλωσεις τις σχολες καθως και τη σειρα προτιμησης

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα έδωσα πέρσυ πανελλαδικές με το παλιό σύστημα και θέλω να βάλω την σχολή μηχανικών πέρα από τα δικαιολογητικά χρειαζόμαστε κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και αν μπορούμε να λάβουμε μέρος εμείς με το παλιό σύστημα από το 2015 ..Και φέτος θέλω να βάλω την μηχανικών με 10% Γίνεται? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαίωμα συμμετοχής με το 10% έχουν όσοι έχουν δώσει εξετάσεις τα δύο τελευταία έτη οπότε ναι μπορείς να λάβεις μέρος (σελίδα 3 της προκήρυξης). Για το δεύτερο σκέλος δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και καλύτερα θα ήταν να έπαιρνες τηλέφωνο κάποια ΑΕΝ.

      Διαγραφή
  15. Με ποσα μορια μπορω να περασω στην αεν ασπροπυργου απο επαλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες τα μόρια απο τους περσινούς εισακτέους για πάρεις μια ιδέα.http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/oi-eisakteoi-stis-sholes-aen-akadimies-emporikoy-naytikoy

      Διαγραφή
  16. Με 21760 λετε να μπαινω στη σχολη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τα καταφέρεις με αυτό το νούμερο τότε η Εμποροπλοιάρχων θα είναι πιο δύσκολη και απο τη νομική. Με το καλό νεαρέ.

      Διαγραφή
  17. Για βάσεις μηχανικών ξέρουμε κάτι που θα κυμανθούν φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με 16090 έχω πιθανότητες για μηχανικός εμπορικού ναυτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο εκτός και αν ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία.

      Διαγραφή
    2. Τα 16090 είναι απο τις πανελλήνιες με το απολυτήριο και αγγλικά έχω 18700

      Διαγραφή
    3. Ναι με το 18700 ίσως να τα καταφέρεις. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  19. Κύριοι μια επιβεβαίωση σας παρακαλώ. Οι υποψήφιοι της Δεύτερης γενικής κατηγορίας έχουν προθεσμία να υποβάλλουν την αίτηση μέχρι 10/8; Επαναλαμβάνω προθεσμία υποβολής αίτησης και όχι κατάθεσης δικαιολογητικών που είναι σαφέστατο ότι είναι μέχρι τις 10/8. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα σας..Μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά μου στην ΑΕΝ και με πανελλήνιες και με το απολυτηριο ταυτόχρονα???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα σας..Μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά μου στην ΑΕΝ και με πανελλήνιες και με το απολυτηριο ταυτόχρονα???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαίρεται.... 1)Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά και δηλωσα και με πανελλήνιες και με το απολυτηριο...Έχω συγκέντρωση όλα τα δικαιολογητικά λείπει μόνο το χαρτί ΥΕΑΝΕΘ γιατί καθυστερησαν με την ακτινογραφία στο νοσοκομείο και επιτροπή υπάρχει μόνο κάθε Παρασκευή.. Θα έχω πρόβλημα αν καταθέσω την Πέμπτη τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και Παρασκευή που θα περάσω επιτροπή καταθέσω την γνωματευση την Παρασκευή ?? Επειδή θα έχει λήξει η προθεσμία...2)Αν δεν καταθέσω την Πέμπτη τα δικαιολογητικά(αν δεν τα δεχτούν επειδή λείπει του ΥΕΑΝΕΘ)θα έχω θέμα να τα καταθέσω μέχρι 10/8 που τελειώνει και η προθεσμία για όσους θέλουν με το απολυτηριο επειδή έχω δηλώσει και με πανελλήνιες και με απολυτηριο θα ισχύει η αίτηση ή πρέπει να κάνω άλλη ??Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα στη σελίδα 6 παράγραφος 1.2 Οτι εκτός του απολυτηρίου του λυκείου (10/8) η προθεσμία για όλα τα υπόλοιπα λήγει στις 6/7.

      Διαγραφή
  23. Υπάρχει περίπτωση να δοθεί παράταση για τα δικαιολογητικά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω θα καταθέσω τα χαρτιά μου Ασπρόπυργο...Εισαγωγή στη σχολή με το απολυτηριο εκεί δηλώνω σχολή προτίμησης ή εκεί που καταθετω χαρτιά εκεί περνάω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά είναι δυνατόν να θέλετε να γίνετε καπεταναίοι και να μην είστε σε θέση να διαβάσετε ενα χαρτί;

      Διαγραφή
  25. Παιδιά έχω 13610 είμαι αποφοιτος 2016 κ δινω με το 10% τι πιθανότητες Έχω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ελάχιστες έως καμία δυστυχώς. Δες τα μόρια απο τους περσινούς εισαχθέντες και θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    2. Τα μόρια τα εχω δει κ είμαι τουλάχιστον 4000 μόρια παραπάνω από το περσινό τελευταίο εισακτεο του 10%

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή μας λες ότι πέρασε στην εμποροπλοιάρχων κάποιος με λιγότερο απο 10000 μόρια; Θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις τους εισακτέους αλλά με προσοχή αυτη τη φορά. Καλή επιτυχία.

      Διαγραφή
  26. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε σε περιπτωση που ξερετε αν περασεις στην αεν τι χαρτια σου κρατανε εκει για την εγγραφη και για ποιο λογο τα κρατανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλησπέρα παιδια με 19700 μορια εχω πιθανοτητα για πλοίαρχος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλωσε και μηχανικους . Μπορει με τους επιλαχοντες

      Διαγραφή
  28. Σημαντική εξέλιξη - Μέχρι την Πέμπτη 13/7 οι αιτήσεις για τις ΑΕΝ από τους υποψήφιους της Πρώτης Γενικής Κατηγορίας

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/07/137.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εχω 19800 μόρια περνάω αεν ασπροπυργου πλοίαρχος με το απολυτήριο λυκείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδια με 21000 απο γενικο λυκειο ειμαστε μεσα για μηχανικους η θα ανεβουν πολυ η βασεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα δεν εισαι μεσα εσυ ποιος θα ναι? Καλη σταδιοδρομια!

      Διαγραφή
  31. Καλησπερα μηπως ξερει κανενας τι χαρτια σου κρατανε εκει αμα περασεις με απολυτηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ξερει καποιος τι χαρτια σου κρατανε εκει στην σχολη σε περιπτωση ππου περασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα σου είναι τι χαρτιά θα σου κρατήσουν αν περάσεις;

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε φιλε ξερεις

      Διαγραφή
  33. Καλησπέρα είμαι απόφοιτος 2016 και έχω βάλει 10% για μηχανικούς και είμαι 170 μόρια κάτω έχω ελπίδες? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εγω με 20400 για πλοιαρχους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα εξαρτηθεί απο τον ανταγωνισμό αλλά με βάση τους περσινούς εισακτέους λογικά περνάς σε κάποια ΑΕΝ.

      Διαγραφή
  35. Εννοώ είμαι 170 μόρια κάτω από τα μόρια της σχολής μηχανικών με το παλαιό σύστημα δηλαδή έχασα την σχολή μου πέρυσι για 170 μόρια αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εννοώ είμαι 170 μόρια κάτω από τα μόρια της σχολής μηχανικών με το παλαιό σύστημα δηλαδή έχασα την σχολή μου πέρυσι για 170 μόρια αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να ρωτησω πειτε οτι περναω αεν πρεβεζας και θελω μετεγγραφη για ασπροπυργο . Πρεπει να παω στην Πρεβεζα και να παρω απο εκει τα χαρτια μου η γινονται ηλεκτρονικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα σας παρακαλώ βοήθεια...Για προκήρυξη για μηχανικούς έχω 19600 μόρια + ορφανός..είδα και τα περσινά μόρια και έκανα μια σύγκριση αλλά το άγχος είναι μεγάλο υπάρχει ελπίδα???είναι το όνειρο μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το ζήσεις το όνειρο σου με αυτά τα μόρια. Καλή σταδιοδρομία.

      Διαγραφή
  40. Τι ενοει με αυτο ξερει κανεις για να ξερω τι χαρτια αλλα να μαζεψω...3. Για τα δικαιολογητικά (τίτλους απόλυσης, πιστοποίησης γνώσης της Αγγλικής γλώσσας, κλπ) υποψηφίων της Δεύτερης Γενικής κατηγορίας που θα εισαχθούν στις ΑΕΝ θα πραγματοποιηθεί από την Υπηρεσία έλεγχος γνησιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεί να μη καταθέσεις μαϊμού χαρτιά.

      Διαγραφή
    2. δεν γινετε κανενας ελεχκος σε αυτα η απλως ετσι τς περνανε

      Διαγραφή
    3. Έχεις σκοπό να καταθέσεις μαϊμού χαρτιά και ανησυχείς μη σε ελέγξουν δηλαδή; Τι ακριβώς ρωτάς για να καταλάβουμε;

      Διαγραφή
  41. οχι φιλος χαρτια μαιμου δν εχω και σιγα τα μορις που εχω φετος για του χρονου κατι θα κανουμε και γι αυτο ρωταο για να ξερω φετος εχω 15500 και 2000 αγγλικα τπτ αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου είναι αδύνατον να καταλάβω τι ρωτάς αλλά με τον τρόπο που γράφεις το πρώτο πράγμα που θα έλεγχα αν είναι αυθεντικό είναι το απολυτήριο λυκείου σου.

      Διαγραφή
  42. Καλημέρα με 19600 κάνουμε τπτ για μηχανικούς + Ειδική κατηγορία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελος παντον αστο φιλαρακι μου ευχαρστω που βοηθησες να σε καλα..εσυ εχεις καμια ειδικοτητα κατι η απλα ετσι μπαινεις και απαντας

      Διαγραφή
  43. Καλησπέρα εγω που τελείωσα εσπερινό επαλ είμαι σε άλλη κατηγορία υποψηφίων ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γνωρίζει κανείς πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα για τη δεύτερη γενική κατηγορία;
    Εννοώ αυτούς που κατάθεσαν τα χαρτιά τους 10/8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας.

      Διαγραφή
    2. Πηγες να τα καταθέσεις σημερα?

      Διαγραφή
  45. Καλησπέρα σας, εχω 15600 μόρια + ορφανός..έχω ελπίδες να μπω σε κάποια αεν;; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα Έχω 20940 μόρια Υπάρχει περίπτωση να περάσω σε οποιαδήποτε ΑΕΝ για πλοίαρχος;Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα Έχω 20940 μόρια Υπάρχει περίπτωση να περάσω σε οποιαδήποτε ΑΕΝ για πλοίαρχος;Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπέρα Γνωρίζει κάποιος ποτέ βγαίνουν τα αποτελέσματα δεύτερης γενικής κατηγορίας για ΑΕΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας και εντός Σεπτεμβρίου. Το panelladikes24 θα παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  49. καλησπέρα εχω μαζέψει 21.300 μόρια περνάω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπέρα σίγουρα δεν είμαι ειδική να σου απαντήσω αλλά πέρσι με 20500 δεύτερης γενικής κατηγορίας πέρασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μακάρι για να περάσω κι εγώ με 21000 Καλή επιτυχία να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικα εσεις στανταρακι περνατε! Τι να πω κι εγω με 20500? Παντως λογικα στα ιδια επιπεδα με περυσι θα ναι

      Διαγραφή
    2. Στανταρακι δεν υπάρχει εκτός και αν έχεις φύγει πάνω από τα 22000 μόρια γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη άσχετα που πολλοί από εμάς μόλις κάνουμε το πρώτο ταξίδι τα βλέπουμε διαφορετικά και αλλάζουμε γνώμη

      Διαγραφή
  52. Παιδιά εγω με 19600+Ειδική κατηγορία (ορφανός)έχω ελπίδα για μηχανικούς φουλ άγχος...ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έριξα μια ματιά εγώ Πέρσι με κοινωνικά κριτήρια με 19400 έμπαινες Είσαι από γενικό λύκειο; γιατί αυτά τα μόρια είναι για γενικό λύκειο

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  53. Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στα περσινά αποτελέσματα να δεις με πόσα μόρια μπήκε ο πρώτος και με πόσα ο τελευταίος στην κατηγορία που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ρε παιδια εσεις της δευτερης γραψτε εδω κατω τα μορια σας να δουμε ποσοι ειμαστε και τι πιθανοτητες εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γεια Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις άκρη έτσι πρέπει να είμαστε πολλοί πάρα πολλοί Εγώ έχω 21000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παιδιά οι βάσεις πέσανε πολύ από πανελλήνιες τι γίνεται σε αυτή τν περίπτωση για τν προκήρυξη θα πέσουν οι βάσεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παιδιά βγήκαν οι βάσεις. .. πέσανε πολύ απο πανελλήνιες τι γίνεται για τν προκήρυξη??το επηρεάζει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γεια σας..Ξέρουμε πόσα άτομα περάσανε με πανελλαδικές ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γεια σας, έδωσα τα χαρτιά στην ΑΕΝ(τροπος εκχώρησης στην σχολή με απολυτήριο), αλλά λογο του μηχανογραφικου μου, πέρασα στην Κρήτη,τώρα σε καμια περίπτωση δεν μπορω να περάσω Αεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλησπέρα Γνωρίζει κάποιος εάν περάσω ΑΕΝ(μένω Αθήνα πρώτη επιλογή Μηχανιώνα)η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά ή πρέπει να ανέβω στο διάστημα των 10 ημερών Θεσσαλονίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γεια Η εγγραφή γίνεται στη ΑΕΝ που περνάς και όχι ηλεκτρονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και ξερετε για ποσο διαστημα θα πρεπει να μεινουμε εκει που περασαμε πριν βγουν οι μεταγραφες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πέρσι 3/11 είχαν ανακοινωθεί οι μεταγραφές και μέσα στο δεκαήμερο θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν Δεν γνωρίζω όμως αν όντως έγινε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παντως εγω πηρα τηλ στο υπουργειο και μου παν τα αποτελεσματα κατα τις 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Για πια αποτελέσματα σου είπαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. της δευτερης γενικης και για το που θα περασει ο καθενας . Ρωτησα και για το που θα κυμανθουν αλλα δεν ηξεραν ακομα . Δηλαδη μεχρι να βγει η μεταγραφη πρεπει να νοικιασεις στον τοπο που περασες?

      Διαγραφή
  66. Μένεις μέσα στη σχολή γιατί να νοικιάσεις Αν δεν κάνω λάθος μόνο στον Ασπρόπυργο δεν έχει εστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ αφηνουν μονο για εναν μηνα?Ασε που μαι γυναικα και δεν εχει σ ολες

      Διαγραφή
  67. Νόμιζα ότι μπορείς να μείνεις μέσα και δεν γνώριζα ότι αν είσαι γυναίκα δεν μπορείς να μείνεις σε όλες Κι εγώ γυναίκα είμαι Λοιπόν άσε να βγουν τα αποτελέσματα να δούμε που περνάμε (εγώ είμαι με τη δεύτερη γενική κατηγορία) ακόμα δεν ξέρω αν περνάω) με 21000 μόρια και βλέπουμε εκείνη την ώρα τι θα κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εστιες για γυναικες εχει μονο Κρητη και Πρεβεζα!Αντε καλη μας τυχη!!

      Διαγραφή
    2. Εσυ Σοφια για Ασπροπυργο πας?

      Διαγραφή
    3. Όχι παρόλο που μένω Αθήνα έβαλα πρώτη επιλογή Μηχανιώνα (άμα περάσω) Εσύ είσαι με τη δεύτερη κατηγορία ή από πανελλαδικές;

      Διαγραφή
    4. Εγω δευτερη ειμαι αλλα βγαζω 20500 οποτε περιμενω ακομα με πρωτη επιλογη Ασπροπυργο που αν περασω σε οποιαδηποτε ΑΕΝ θα ζητησω μεταγραφη . Σποουδαζεις κατι ηδη? π.χ εγω ειμαι ιστορικο αρχαιολογικο εκπα κι αν περασω το αφηνω

      Διαγραφή
    5. Έχω περάσει στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη τμήμα γεωγραφίας αλλά δεν μου άρεσε ποτέ Αν περάσω ΑΕΝ θα το αφήσω κι εγώ Η θάλασσα μου αρέσει Έχω ταξιδέψει ήδη για 9 μήνες

      Διαγραφή
  68. επαιδια ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα με την δευτερη κατηγορια;εχω 21.860 μορια και παω για μηχανικοσ λετε να με στειλουν πρωτη επιλογη μου ασπροπυργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πότε και από που θα μάθουμε σε ποια περιοχή περάσαμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσα Σεπτεμβρη θα μαθουμε και θα ανακοινωθουν οι πινακες απο το υπουργειο ναυτιλιας

      Διαγραφή
  70. Πολύ ανχος αυτή η αναμονή των αποτελεσμάτων τραγική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι ρε φίλε Έχω ενσωματωθεί με το κινητό μήπως και βγουν τα αποτελέσματα Εσύ από μόρια πως πας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα τις 15 μου παν θα βγουν , 20500 βγαζω ελπιζω να μαι απ τους τελευταιους ή τους επιλαχοντες εσυ?

      Διαγραφή
  72. Έχω 21000 και πρώτη επιλογή Σύρο Κι εγώ το ίδιο ελπίζω Εσύ πρώτη επιλογή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα οι περσυνοι με τα μορια μου ειδα περασαν στης Κεφαλονιας . Τωρα οπου και να περασω θα ζητησω μεταγραφη για Αθηνα αλλα προς το παρον το αγχος μου ειναι αν θα περασω

      Διαγραφή
    2. Και εμένα το πρόβλημα μου είναι να περάσω το που δεν με νοιάζει Τώρα αν περάσω δε νομίζω να ζητήσω μεταγραφή για Αθήνα παρόλο που είμαι Αθηναίος Καλή επιτυχία να έχουμε

      Διαγραφή
  73. Gia sas eime epitixodas kai bika sto Eboriko Naftiko alla pote peripou tha vgoun ta apotelesmata to se pia poli tha peraso kai pou tha bo gia na to dw???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμονή για την ανακοίνωση των εισαγομένων στις ΑΕΝ από το υπουργείο Ναυτιλίας - Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου οι εξελίξεις

      https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/09/15.html

      Διαγραφή
  74. Με 21200 ειμαι καλα για μηχανιωνα; οσον αφορα την εγγραφη..γινεται να εχω κανει εγγραφη σε πανεπιστημιο και χωρις διαφραφη αλλα με διακοπη σπουδων να μπω στην αεν ή ειναι απαραιτητο να διαγραφω εντελως απο την σχολη (ΑΕΙ) ...κανονικα λογω του μεγαλου ποσοστου παιδιων που εγκαταλειπουν την ΑΕΝ θα επρεπε να επιτρεπεται ..αλλα οχι η ταυτοχρονη φοιτηση..ας μου απαντησει καποιος υπευθυνα παρακαλω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλησπέρα επειδή κι εγώ κρατάω θέση σε ΑΕΙ μου είπαν από ΑΕΝ ότι πρέπει να διαγραφω εντελώς άμα περάσω Απαγορεύεται να κρατάς δύο θέσεις Ασε που συμπληρώνεις υπεύθυνη δήλωση του νομου 105

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ότι δεν είσαι γραμμένος σε άλλη σχολή Όσο για τα μόρια που έχεις εγώ εχω λιγότερα 21000 και λέω κι εγώ για Μηχανιώνα Άντε να δούμε τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη επιτυχια σου ευχομαι..σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..απλα δυσκολευομαι στο να αποφασισω επειδη ειμαι κοριτσι και εχω ακουσει αρκετα σχολια οτι οι περισσοτερες τα παρατουν...

      Διαγραφή
  77. Καλή επιτυχία και σε σένα Αν την αγαπάς τη θάλασσα προχώρα Το θέμα της οικογένειας είναι δυσκολο Εσύ αποφασίζεις κορίτσι είμαι κι εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. εχω με απολυτηριο λυκειου αγγλικα και θαλλασια υπηρεσια 19920 μορια πρωτη επιλογή ασπροπυργος από γενικο λυκειο είμαι μηχανικων δηλωσα εχω ελπιδες να μπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλημέρα μαζεύω τα χαρτιά μου και για τις δυο κατηγορίες.Πρέπει να τα καταθέσω μέχρι 11/6/18. φοβάμαι ότι θα μου καθυστερήσουν την βεβαίωση θαλασσιας υπηρεσίας απο το λιμεναρχείο. Τι μπορώ να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή