Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για panelladikes24 Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2017 αιτησεις αποτελεσματα βασεις αριθμος εισακτεων πκε δικαιολογητικα ημερομηνιες αθληματαΠροκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2017.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Σημαντικές πληροφορίες της προκήρυξης

- Ο αριθμός των υποψηφίων, που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών, καθορίζεται σε σαράντα (40). 

- Ο αριθμός των υποψηφίων, που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων, καθορίζεται σε διακόσιους πενήντα (250).

- Οι επιτυχόντες/ούσες θα εγγραφούν στις οικείες Σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

- Οι υποψήφιοι πρέπει να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου 2017, δηλαδή όσοι/ες γεννήθηκαν από 01-01-1992 και μεταγενέστερα.

- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση κατά τα οριζόμενα στο Π.Δ. 11/2014 (Φ.Ε.Κ. Α΄-17), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 

- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα (άνδρες και γυναίκες) τουλάχιστον 1,70 μ., χωρίς υποδήματα. 

- Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 15-06-2017. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. 

- Ο τόπος, οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων θα εκδοθεί αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται ότι θα αρχίσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Δείτε επίσης: 




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


39 σχόλια:

  1. Μα καλα ποσο στα παπαρια τους είναι. Εδωσαν προθεσμια μεχρι της 15 ενω απο 7 εως 14 γράφουμε. Έχουμε το αγχος μας τωρα για τα μαθηματα εχουμε κ αυτο. Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη στο 10& το παλαιο και το νεο συστημα θα ειναι μαζι?δεν θα ειναι χωριστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τόσο ηλίθιοι είναι?Δεν μπορούσαν να την βγάλουν μαζι με τις στρατιωτικές την προκύρηξη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι δυνατόν πέρσι το παλαιό να διεκδικούσε 8 θέσεις(4%) και φετος με το 10% να διεκδικεί 13 (6%) δηλαδή περισσότερες, αυτό είναι μεγάλη αδικία για εμάς του νέου,καθώς δεν μετριούνται και οι προφορικοι βαθμοί μας όπως του παλαιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω περσι ηταν δικαιο για μας; πως τα φερνει η ζωη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δοκιμος υπαστυνομος30 Μαΐου 2017 στις 1:38 π.μ.

    Φιλε μου, λυπαμαι που στο λεω αλλα εσεις με το παλαιο, λογικα, θα δικαιουστε το 4 τοις εκατο επι του 6 τοις εκατο (13 θεσεις). Οποτε, παλι αδικημενοι θα ησαστε :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι φιλε μου .κοινες θεσεις ειναι δεν εχει υποποσοστα.οποτε κομπλε ειμαστε εμεις του παλαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δοκιμος υπαστυνομος30 Μαΐου 2017 στις 2:13 π.μ.

    Με κοινη βαθμολογια, υποψηφιε συναδερφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να γραφτω στην σχολη τι δικαιολογητικα πρεπει να εχω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδια επειδη πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα και ρωτησα μου ειπαν οτι το υπουργειο εστειλε οδηγια για κοινες θεσεις στο 10% παλαιου και νεου οχι μονο αστυνομια αλλα και παντου.
    Φιλε δοκιμε υπαστυνομε ΝΑΙ με ΚΟΙΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10
    %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πέρσι όμως είχατε το 4% φετος γιατί να έχετε το 6%,εγώ τι φταίω που εδωσα πέρσι πρώτη φορα με το νέο, φετος γιατί να έχετε περισσότερο ποσοστό από πέρσι που δίνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμεις ρε φίλε μειναμε εκτός απο το μπατσικο με 17.500 Μορια σε πιο πολλα Μαθήματα κ πιο δυσκολα θεματα (ειδικα φυσικη κ αεππ) πλακα μας κάνεις τώρα?
    Για εμάς ηταν αδικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα θεματα σας στα μαθηματικα γενικης με συντελεστη 0,7 και το αοθ 1,3 δεν παιζουν ρολο; Εμεις το φαγαμε το παλουκι των μαθηματικων με 1.3 και χωρις προφορικους. Δε σε τιμαει να θες σχολη αστυνομιας και να χρησιμοποιεις τον ορο " μπατσικο"

      Διαγραφή
    2. Χαλαρωσε τη πετσα σου εσυ ρε φιλαράκι. Τα μαθηματικά τα περσινά ηταν αστεια σ σχέση με αυτα του 15 . ασ μιλήσω για τη φυσικη του νέου συστήματος εβλεπα στο σχολειο ολοι 16+++ και ειχα φριξει!!! Εμεις φαγαμε τη π@@@α του αοδε φιλε
      Εγω εγραψα 98 εσυ είχες μονο 4 μαθήματα εκ των οποίων μόνο τα μαθηματικά ειναι δύσκολο (αν ήσουν οικονομίας).

      Διαγραφή
    3. Ειμαι γενια του 97 και εχω φαει και εγω την π****α που λεγεται αοδε,και εγω εγραψα οσο και εσυ. Τα μαθηματικα δεν ηταν αστεια, αλλωστε τα μαθηματικα δεν εχουν πλακα,απλως θεωρηθηκαν πιο ευκολα σε σχεση με αυτα του 15! Και μην ξεχνας οτι μεχρι το 15 για β θεμα ειχαμε μιγαδικους που δεν ειναι πια και τοσο μεγαλο παλουκι!!!

      Διαγραφή
    4. Γιατί όμως δεν έδωσες με το καινούριο? Αφού οι θέσεις που θα σας έδιναν ήταν εξαρχής πιο λίγες! Σιγά μην σας δώσουν ολόκληρο το 6%, μια θέση θα δικαιούστε και όχι σε όλες τις σχολές.

      Διαγραφή
    5. Θανο παρε τηλεφωνο αγορι μου να ακουσεις οτι ειναι κοινες θεσεις παλαιο και νεο και ασε την κλαψα.

      Διαγραφή
  13. Φιλε μου εμεις περσι γραψαμε 2000+ μορια πανω απο τις φυσιολογικες βασεις και δεν μπηκαμε εκει που που θελαμε.Δεν ξεραμε 1 μηνα πριν τις πανελληνιες για το 4% που μας δωθηκε περσι.Και στην τελικη ας ξαναεδινες πανελληνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ας δίνατε και εσείς με το νέο για ποιο λόγο άραγε δεν δώσατε και τώρα κατηγορείτε αυτούς του νέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτός ότι είχατε περισσότερα μαθήματα, έχετε και τους προφορικούς βαθμούς άρα και περισσότερα μόρια από κάποιον που έδωσε με το νέο και τα μόρια του είναι καθαρά από τα γραπτά του. Το πιο σωστό είναι να βγουν υποποσοστά και όχι να έχετε περισσότερες θέσεις από αυτές που διεκδικούσατε πέρσι όταν δίνατε πανελλήνιες. Διαφορετικά πρέπει και στο νέο σύστημα τα δώσει περισσότερες θέσεις από αυτές που διεκδικούσαν πέρσι...πράγμα που είναι αδύνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε αυτη η πιπιλα των προφορικων πρεπεο ν σταματήσει. Το μεγιστο που μπορειε ν παρεις απ αυτα ειναι 500 μορια!!! Εμεις μιλαμε οτι εχουμε πανω απο 17. Ακομα κ τα 500 ν βγάλεις παλι πανω απο 17 είμαστε. Ενω εσεις ειστε ολοι κατω απο 16.300 και κόβω το κεφάλι μου. Οι περισσότεροι μάλιστα ειναι 16 με με 16.200 . επομένως ειναι τεράστια αδικία κ Για μας. Ακομα κ οι 8 που μπήκαν περσι μ το παλιο κ αυτοι αδικηθηκαν διοτι μπηκαν Αστυφυλάκων κ οχι αξιωματικών με 18.150 μόρια κ πάνω αν ειναι δυνατόν δλδ. Ενω η αξιωματικών μ το νέο πηγε στα 17.900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε μου σε πληροφορώ ότι έχω 17.751(νέο) και πέρσι μπήκα κάπου αλλού δεν είχα δώσει για αστυνομία, με τα 500 που λες θα είχα 18+ μόρια αντί για αστυφυλάκων θα είχα πιθανότητες για αξιωματικών! Δεν φταίμε εμείς του νέου για το ποσοστό που σας δόθηκε πέρσι, δεν γίνεται φέτος να υπάρξει αδικία εις βάρος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε μου εσυ με τα 17.751 θα μπεις μην φοβάσαι. Κ μην ξεχνας οτι εσυ περσι τημ επιανες τη σχολη αλλο αμα δν ηθελες ενω εμεις θελαμε αλλα δν την πιαναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι μόνο που εγω θα έμπαινα αξιωματικών αντι για αστυφυλάκων με τους προφορικούς βαθμους που δεν εχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσυ θα μπεις σιγουρα Αστυφυλάκων με 17.700 κ θυμώνεις για την αξιωματικών. Ο αλλος ππυ εδωσε με το παλιο κ εχει τα ίδια μορια μ σενα κ δν μπαινει καν Αστυφυλάκων τι ν πει δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν φταίω εγώ εάν έδωσε με το παλαιό και δεν μπήκε ας έδινε με το νέο!Δεν θυμώνω απλά θεωρώ ότι είναι αδικία για τα παιδιά του νέου που για λίγα μόρια δεν μπήκαν να διεκδικούν λιγότερες θέσεις από πέρσι ενώ εσείς του παλαιού να διεκδικείτε περισσότερες από πέρσι! Αυτό πιστεύω πως θα λυθεί με συμπληρωματική δήλωση και ο καθένας θα πάρει το ποσοστό που του ανήκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με 16700 εχω ελπιδες για αστυφυλακων με 10%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανελλήνιες το 2015 η 2016 έδωσες;

      Διαγραφή
    2. Το 2016.... δεν περασα τλκ αλλα εχω ελπιδες για το 10% του χρονου;

      Διαγραφή
  24. με 16162 λετε να μπω αστυφυλακων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλή επιτυχία σε όλους ανεξαιρέτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τις γνωματεύσεις (εξετασεις)για τα υγειονομικα μπορουμε να τις κανουμε και στο Ι.Κ.Α ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πως μπορούμε να τυπώσουμε την αίτηση; Στη παρούσα προκήρυξη δίδεται ως υπόδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημερα
    Οποιος γνωριζει και μπορει να απαντησει θα ηθελα να μαθω ποτε πρεπει να παμε με το δελτιο υγειονομικης εξετασης για να γινουν οι εξετασεις ? Θα βγει καποια ανακοινωση ? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το 2016..... δεν περασα αλλα εχω ελπιδες λες για το 10% του χρονου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή