Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Άνοιξε η εφαρμογή υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες φοιτητών προπτυχιακών φοιτητών - Έως 28/4 η προθεσμία - Λεπτομέρειες

Αποτέλεσμα εικόνας για υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες φοιτητών προπτυχιακών φοιτητών - Έως 28/4 η προθεσμία - ΛεπτομέρειεςΗ έναρξη της υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ακαδ. έτους 2016-2017 αρχίζει, σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, στις 5:00μμ και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 28η Απριλίου 2017, στις 3:00μμ.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στη διεύθυνση: 



ΤΙ ΕΙΝΑΙ το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ακαδ. έτους 2016-2017

Το «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες» αποτελεί δράση οικονομικής ενίσχυσης σε προπτυχιακούς φοιτητές/τριες, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Σύμφωνα με τις Κανονιστικές Διατάξεις του προγράμματος, το Ι.Κ.Υ. προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 κατ΄ ελάχιστον 3.685 υποτροφίες για προπτυχιακούς φοιτητές/τριες που φοιτούν σε Τμήματα/Σχολές των Α.Ε.Ι. (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) της Ελλάδας.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για χορήγηση υποτροφίας έχουν οι φοιτητές/τριες προπτυχιακού κύκλου σπουδών που φοιτούν σε ημεδαπά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ), Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και Σχολές Καλών Τεχνών. Εξαιρούνται όσοι φοιτούν σε Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές καθώς και στις Σχολές της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με όρους και προϋποθέσεις για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης, περιγράφονται στο σχετικό κεφάλαιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση υποτροφίας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Οι αιτούντες υποψήφιοι, προκειμένου να εισαχθούν στην Εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης υποτροφίας, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό χρήστη (username) και το συνθηματικό (passwοrd) των Ιδρυματικών τους λογαριασμών, μέσω των οποίων ταυτοποιούνται στην Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του ΕΔΕΤ. Κατόπιν, σύμφωνα με το κείμενο της πρόσκλησης, θα πρέπει ο κάθε αιτών να δηλώσει τα στοιχεία/κριτήρια που αναφέρονται και να οριστικοποιήσει εγκαίρως (μέχρι 28/04/17) την ηλεκτρονική του αίτηση, ώστε να συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής υποτρόφων.

Δείτε επίσης: 

3.865 υποτροφίες για το ακαδημαικό έτος 2016-2017 από το ΙΚΥ - Δείτε την ΚΥΑ με όλες τις λεπτομέρειες (δικαιούχοι, μοριοδότηση, δικαιολογητικά κτλ.)

Από σήμερα 6 Απριλίου και έως 28 Απριλίου οι αιτήσεις για τις υποτροφίες των 200 και 380 ευρώ από το ΙΚΥ

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Ρε εσεις του pan24blog,σοβαρευτειτε!!Πολυ προπαγανδα υπερ των υποτροφιων-ψιχουλα κανετε!!Τοσο πολυ μαλλον αγαπατε τον κυριο Γαβρογλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαράδεκτο το σχόλιό σας.

      Θεωρείται ότι αν ήταν άλλος υπουργός ή άλλη κυβέρνηση δεν θα κάναμε την αντίστοιχη ενημέρωση;

      Το panelladikes24 ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν όπως έγινε και με τις Μετεγγραφές Φοιτητών.


      Διαγραφή
    2. Δηλαδη δε θεωρειτε ψιχουλα τα 300 ευρω που δινουν??Παριμενω τα
      σχολια σας!

      Διαγραφή
    3. Δε θα μπούμε σε μια διαδικασία που δε θα οδηγήσει πουθενά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια εξέλιξη που θεωρούμε ότι πρέπει να ενημερώσουμε τους φοιτητές που ίσως ενδιαφέρει. Επιπλέον, το panelladikes24 επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση στην περιοχή των σχολίων ώστε ο καθένας να εκφράζει την απόψή του.

      Διαγραφή
  2. Εσεις απο το pan24blog ειστε δημοσιογραφοι που εξυπηρετειτε τα συμφεροντα του κ.Γαβρογλου!!!!!!!Ελεος πολυ γλειψιμο πεφτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή