Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

21 εκατ. ευρώ για ευπαθείς ομάδες φοιτητών

foitites3 400pxΠοσό 21 εκατ. ευρώ για τους φοιτητές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, έχουν στη διάθεσή τους τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Για το θέμα αυτό ενημερώνει με επιστολή του προς τις διοικήσεις των ΑΕΙ ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Πρόκειται για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης» που δίνει την δυνατότητα να ενισχυθούν φοιτητές που έχουν ανάγκη είτε μέσω διεύρυνσης/ενίσχυσης δομών είτε μέσω άλλων ενεργειών που θα επιλεγούν, με στόχο την αύξηση του ποσοστού έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών τους.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


12 σχόλια:

  1. Οι ευπαθεις ομαδες φοιτητων μετεγγραφες θελουν!Δυστυχως κ.Υπουργε οσα χρηματα και να δωσετε δε λυνουν το προβλημα το οικονομικο προβλημα που εχουν οι φοιτητες.Καλη σαν σκεψη,αλλα οχι αρκετη και αποτελεσματικη στο να λυσει το προβλημα που εχουν καποιοι φοιτητες να σπουδασουν λογω μη οικονομικης δυνατοτητας.PANELLADIKES24BLOG ΠΙΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο φιλε.Στους χαλεπους καιρους που ζουμε δεν ειναι λιγα 21 εκατ.ευρω.Αλλα μην ξεχναμε οτι καποιος που ειναι φτωχος για να ολοκληρωσει εγκαιρα τις σπουδες μετεγγραφη θελει.Ο τωρινος νομος μετεγγραφων εχει μια αστοχια.Αν καποιος εκανε αιτηση στη κανονικη διαδικασια και απορριφθηκε,δεν εχει αλλα περιθωρια π.χ.να ξανακανει αιτηση.Φετος ξερω παιδια(με εισοδημα ακομα και κατω απο 4000 ευρω) που δυστυχως απορριφθηκαν οι αιτησεις τους,οι οποιοι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα δυστυχως να σπουδασουν μακρια.Ετσι με αυτο το τροπο εχασαν ολοκληρη την ακαδημαικη χρονια.Κ.ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ πρεπει να δοθει λυση στις μετεγγραφες αμεσα.Εσεις παιδια απο το blog ,εαν μπορειτε,μεταδωστε τα λεγομενα μου και του παιδιου πανω,στην ηγεσια του υπουργειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κατσουν να διαβασουν αυτα τα παιδιά .
    Το βρήκαμε τώρα να περνάς σε χωριο και ν θες ν σε φέρουν Αθήνα. Εμεις ειμαστε παιδια πλουσίων νομιζεται που γραφουμε?
    Αντε λοιπον. Αν βρουν τους φοροφυγαδες θα πάρουν μετεγραφη οσοι αξιζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα παιδια που λεω που ξερω,καποια απο αυτα εχουν δωσει και δυο φορες πανελληνιες.Εχουν διαβασει αρκετα,εχουν προσπαθησει αρκετα και αφου ειναι φτωχα αξιζουν να παρουν μετεγγραφη.Οι φοροφυγαδες,εχεις δικιο σε αυτο,πρεπει να τους βρουν και να τους βαλουν μεσα!

      Διαγραφή
    2. Να κατσεις να διαβασεις εσυ αλητοπλουσιοπαιδο που λες να κατσουν να διαβασουν αυτα τα παιδια.Τι γραφετε εσεις,@ρχιδι@ γραφετε.Εχεις περασει Αθηνα,επειδη ειχες μεσο και το παιζεις αριστος μαθητης.Νομικε εχεις απολυτο δικιο.

      Διαγραφή
  4. Να κατσουν να διαβασουν οι φοροφυγαδες,που δινουν μια φορα πανελληνιες και παιρνουν μετεγγραφη επειδη ειναι πλουσιοι και εχουν γνωστους.Οι φτωχοι που δινουν δυο φορες πανελληνιες και τους τρωνε καθαρα την μετεγγραφη να προσφυγουν μαζικα στη δικαιοσυνη να δικαιωθουν.
    ΥΓ:Οποιος περασε κατευθειαν Αθηνα δεν ειναι Αινσταιν,απλα ειχε την τυχη να ειχε οχι και τοσο αυστηρους βαθμολογητες και γι' αυτο εγραψε ελαχιστα μορια παραπανω απ' αυτον που περασε επαρχια.Οσοι περνανε Αθηνα,δεν ειναι ολοι Αινσταιν και καλοι μαθητες,καποιοι εχουν και τα μεσα τους,οπως εχουν οι φοροφυγαδες στις μετεγγραφες.Εχουν δει πολλα τα ματια μου.
    ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΔΙΚΙΩΝ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις δικιο Νομικε.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΟΣ;Αντε ρε απατεωνα που ειχες μεσο!Κατσε διαβασε εσυ μ@λ@κ@,μαζι με τον Γαβρογλου!Παιδια μην ακουτε το καθε μ@λ@κ@,εαν πιστευετε οτι αδικηθηκατε να πατε νομικα εναντιον του υπουργειου,οπως λεει και ο Νομικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω μαγγες ειμαι δημοσιος υπαλληλος των 17.000 μοριων και μαλιστα με τη 2η φορά και ειμαι 22. Εσείς λετε να περασα με μεσον? Δλδ λετε οτι υπαρχουν κάποιοι που περνουν απο πανελλήνιες με μέσον ? Οτι ν ναι. Στις μετεγραφες ισως ν υπαρχει μεσον δν λέω. Αλλα απευθείας στις βασεις δν νομίζω.
    Έχετε ξεφύγει!
    Οταν θα λυθει το πρόβλημα της φοροδιαφυγής θα λυθούν τα παντα για μενα.
    Επίσης στις πανελλήνιες δν ειναι η τύχη που λεει καποιος αλλά το ποσο εχεις στρωσει το κωλο σου κάτω. Εγω την 1η φορα ειχα βγαλει 13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα λυσει ο κ.Γαβρογλου το προβλημα της φοροδιαφυγης?Τι πιστευεις μαγκα?

      Διαγραφή
  7. Μπραβο μαγκα τωρα μιλας σωστα.παρεξηγηθηκαμε,συγγνωμη.πηρες και εσυ μετεγγραφη?που δουλευεις στο δημοσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω φιλε μου ειμαι σε σωμα ασφαλείας δεν υπάρχουν μεταγραφές εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με τις κατ' εξαίρεση μετεγγραφές τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή